ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Mircea Diaconu, în campanie cu un ARO

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Mircea Diaconu, candidat independent la Parlamentul European, a anunţat miercuri, la Curtea de Argeş, că va călători singur prin ţară în campania electorală, potrivit Agerpres. El a mai spus că va parcurge aproximativ 5.500 de kilometri la volanul autoturismului său marca Aro.

30 apr. 2014, 13:01
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Mircea Diaconu, în campanie cu un ARO

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. „Voi merge solitar, am oroare de caravane branduite, politice, care umblă din sat în sat şi dau pungi peste gard. Am oroare de astfel de lucruri şi fac această călătorie pentru că mă simt obligat să ajung în punctele principale unde oamenii s-au organizat (…) ca să strângă semnături pentru mine. Vreau să le mulţumesc într-un fel”, a declarat Mircea Diaconu.

Citeşte şi ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Detaliul care îi permite lui Mircea Diaconu să candideze

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. El a precizat că îşi va începe călătoria pe 3 mai, la Bucureşti, urmând să ajungă în 68 de localităţi din întreaga ţară.

„Sper să reziste şi Aro, sper să rezist şi eu. Vreau să fie o călătorie în ţara noastră care să-mi facă plăcere, să cunosc oameni, să văd locuri în care nu am fost niciodată. (…) Să vedem dacă se poate şi aşa”, a spus Mircea Diaconu.

Citeşte şi Mircea Diaconu a aflat la semafor că poate candida la europarlamentare 2014 VIDEO