Mircea Diaconu a aflat la semafor că poate candida la europarlamentare 2014 VIDEO

Mircea Diaconu a aflat la semafor că are voie să candideze la europarlamentare. Fiica sa, Ana Diaconu, a povestit, la România TV, în emisiunea "Ora de vârf", că ea i-a dat vestea actorului. Cei doi se aflau fiecare în maşina sa, iar la primul semafor Ana a coborât şi i-a spus tatălui că a câştigat.

10 apr. 2014, 20:59
Mircea Diaconu a aflat la semafor că poate candida la europarlamentare 2014 VIDEO

Vorbeam cu mama la telefon. Şi stând aşa mama îmi spune: „Spun la televizor că aţi câştigat, că se poate”. Îl vedeam pe tata în oglinda retrovizoare conducea, n-avea nicio treabă şi încercam să-i fac semne disperate că am câştigat, m-am dat jos la semafor, am ţipat în stradă, am urlat: „Am câştigat, am câştigat!”. Se uita la mine aşa. A fost un moment extraordinar„, a declarat, la România TV, Ana Diaconu.

Ana Diaconu a povestit cum în doar câteva zile, oameni pe care nu i-au cunoscut niciodată, i-au ajutat să strângă semnăturile necesare pentru ca tatăl ei să poată candida la europarlamentare.

Citeşte şi Sorin Ilieşiu cere demisia conducerii ANI din cauza „lipsei de bună credinţă” în cazul Mircea Diaconu

N-am avut un plan, un proiect, nu ştiam ce se întâmplă în momentul următor. Încet-încet am primit cereri pentru formular. Am primit din toată ţara. Atât de multă lume a aflat şi a dorit să mă ajute şi au fost băieţi şi fete care ne-au ajutat în mediul virtual, ne-au făcut site, ne-au făcut afiş„, a spus fiica lui Mircea Diaconu.

 

Ana a fost cea care i-a dat curaj lui Mircea Diaconu.

Fără ea nu se mişca nimic. În seara când eram trist şi dezamăgit ea m-a împins şi mi-a dat curaj„, a spus Mircea Diaconu.

Citeşte şi ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Detaliul care îi permite lui Mircea Diaconu să candideze