Mircea Drăghici, după ce DNA a extins cercetările în cazul lui: „Nu înţeleg care e delapidarea! E o enormă absurditate!”

Mircea Drăghici vine cu câteva precizări după ce DNA a anunţat că procurorii au dispus extinderea urmăririi penale față de trezorierul PSD pentru încă o acuzație de delapidare. Procurorii DNA susțin că Mircea Drăghici ar fi cumpărat în iulie 2017 un Mercedes Benz model GLE 350 Coupe cu o valoare de 324.800 lei din banii partidului pe care l-ar fi vândut unei persoane din familie, însă contravaloarea acestuia nu a fost încasată de partid la data înstrăinării bunului.

RomaniaTV.net
23 apr. 2019, 06:36
Mircea Drăghici, după ce DNA a extins cercetările în cazul lui: „Nu înţeleg care e delapidarea! E o enormă absurditate!”

„Mașina Mercedes GLE achiziționată second-hand de PSD din FONDURI PRIVATE (nu din subvenție) nu a mai servit scopului inițial pentru care a fost cumpărată. Singurul „pedepsit” pentru a o cumpăra la ACELAȘI PREȚ a fost subsemnatul. Nefiind pregătit pentru o asemenea achiziție, plata a fost făcută în mai multe tranșe, contravaloarea fiind achitată integral. Legea permite pe deplin acest lucru, nu înțeleg care e delapidarea! E o enormă absurditate!
În ceea ce privește imobilul din Pipera, acesta nu a fost niciodată în proprietatea mea și nu este! Acolo s-au desfășurat activități ale departamentului PSD online și cazări temporare pentru cei care au deservit acest proiect. Dacă imobilul este al meu, așa cum repetă unii cu îndârjire în spațiul public, atunci de ce noi locuim cu chirie într-un bloc din București la ultimul etaj?”, a scris Mircea Drăghici pe Facebook.