Mircea Geoană, mesaj emoţionant după ce fiica lui s-a logodit: „Vei rămâne întotdeauna Anuca lui tata!”

Petrecere mare în familia lui Mircea Geoană. Fiica lui, Ana, s-a logodit. Evenimentul a fost sărbătorit cu mare fast în grădina Palatului Mogoşoaia.

06 aug. 2022, 14:02
Mircea Geoană, mesaj emoţionant după ce fiica lui s-a logodit: „Vei rămâne întotdeauna Anuca lui tata!”

Ana Geoană s-a logodit cu Garrett Clayton și au organizat o petrecere de logodnă fastuoasă la Palatul Mogoșoaia, acolo unde a avut invitați aleși.

Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a deschis seara cu un discurs emoționant în cinstea Anei si a lui Garrett, a mulțumit tuturor celor prezenți că le sunt alături într-un asemenea moment special.

Printre invitații de la eveniment, mai mult de jumătate au fost au fost foștii lor colegi de la University of Pennsylvania, locul unde Ana și Garrett s-au cunoscut în anii facultății. Nu putea lipsi nasul Anei de botez, Ilie Năstase, care le-a adus şi un cadou.

Citeşte şi: Ce cadou special i-a făcut Ilie Năstase fiicei lui Mircea Geoană la petrecerea de logodnă FOTO

După marele eveniment, Mircea Geoană a postat şi un mesaj emoţionant pentru fiica sa pe pagina sa de Facebook, mai ales că este şi aniversarea Anei.

„La Mulți Ani, Ana! Te iubim enorm și suntem atât de mândri și fericiți pentru tine! Și, indiferent de vârstă, circumstanțe sau geografie, vei rămâne întotdeauna Anuca lui tata!”, a scris Mircea Geoană, care a şi postat mai multe fotografii alături de familie.