Mircea Lucescu a vândut un apartament din Bucureşti cu 1,2 milioane de euro. Locul de parcare a costat cât o garsonieră!

Mircea Lucescu se implică de mai mulţi ani în afacerile imobiliare și se descurcă foarte bine. Antrenorul lui Dinamo Kiev are o avere de aproximativ 35 de milioane de euro, conform ultimului TOP 300 Capital.

31 mai 2022, 14:54
Mircea Lucescu a vândut un apartament din Bucureşti cu 1,2 milioane de euro. Locul de parcare a costat cât o garsonieră!
Mircea Lucescu a vândut un apartament din Bucureşti cu 1,2 milioane de euro

Mircea Lucescu a vândut un apartament din Bucureşti cu 1,2 milioane de euro. Antrenorul a obținut o sumă impresionantă, recent, după ce a vândut un penthouse în zona de nord a Capitalei.

Mircea Lucescu a vândut un apartament din Bucureşti cu 1,2 milioane de euro

Mircea Lucescu a dezvoltat un proiect imobiliar, în zona Floreasca, considerată a fi o zonă de fițe a Capitalei, denumit Rahmaninov 38, situat pe strada Rahmaninov, lângă lac. Mai exact, un bloc de opt etaje cu 32 de apartamente considerate de lux. Recent, „Il Luce” a reușit să vândă penthouse-ul situat la ultimul etaj, cu 1,2 milioane de euro. Numai locul de parcare al acestui apartamament de lux (4 camere) a fost 50.000 de euro, anunţă Digi Sport.

Averea fabuloasă pe care Mircea Lucescu o are blocată în băncile din Ucraina!

Autorizația de construire a imobilului a fost emisă pe numele lui Ion Matei,  un prieten foarte bun al lui Mircea Lucescu, dar toate detaliile îl indică pe antrenor ca fiind investitorul real. În 2020, Mircea Lucescu a dezvoltat un alt proiect imobiliar, cu circa 200 de apartamente, spații comerciale și birouri pe malul Lacul Morii din Sectorul 6, alături de afaceristul Dimciu Tașu.

Mircea Lucescu și George Copos, chemați în instanță. Ce sumă uriaşă le cere ANAF

Mircea Lucescu este unul dintre cei mai titrați antrenori din istoria fotbalului. Ca jucător, a activat în principal la Dinamo București, între 1964 și 1977, iar ca antrenor a condus printre altele echipa națională a României, precum și Corvinul Hunedoara, Dinamo București, Brescia, Reggiana, Rapid București, Inter Milano, Galatasaray, Beşiktaş Istanbul, Șahtar Donețk, Zenit Sankt Petersburg și Dinamo Kiev, iar între 2017 și 2019 a fost selecționer al reprezentativei Turciei. În aul 2015, a devenit al cincilea antrenor cu 100 de meciuri în Liga Campionilor, după Alex Ferguson, Carlo Ancelotti, Arsène Wenger și José Mourinho.