Mircea Lucescu și George Copos, chemați în instanță. Ce sumă uriaşă le cere ANAF

Mircea Lucescu și George Copos au fost chemați la tribunal de către ANAF într-un dosar în care statul încearcă recuperarea mai multor milioane de lei ca urmare a falimentului Asociației Pro Rapid SRL.

20 apr. 2022, 19:29
Mircea Lucescu și George Copos, chemați în instanță. Ce sumă uriaşă le cere ANAF
Mircea Lucescu și George Copos, chemați în instanță. Ce sumă uriaşă le cere ANAF

Mircea Lucescu și George Copos, chemați în instanță. Cei doi apar ca „pârâți”, alături de alte şapte persoane, într-un proces care se desfășoară la Tribunalul București.

Mircea Lucescu și George Copos, chemați în instanță. Ce datorii uriaşe au către ANAF

Tribunalul București are pe rol un proces având ca materie „falimentul”, iar ca obiect, „atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă (art. 169 Legea 85/2014)”. În dosar, rolul reclamantului este deținut de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, în reprezentarea Administrației Sector 1 a Finanțelor Publice. În postura pârâților apar George Copos și Mircea Lucescu, dar și alte șapte persoane, dintre care două decedate. Dosarul aflat pe rol privește Asociația Pro Rapid SRL, așa cum apare înscris pe site-ul ANAF, scrie Fanatik.

Averea fabuloasă pe care Mircea Lucescu o are blocată în băncile din Ucraina!

„Informațiile fiscale / financiare ale debitorului, conform evidențelor existente la organul fiscal, sunt următoarele: cifra de afaceri: 0 lei, număr mediu de salariați: 1, obligații fiscale / bugetare datorate: 17.642.207 lei, din care obligații fiscale / bugetare principale de 3.661.088 lei, obligații fiscale accesorii de 13.981.199 lei”, a informat ANAF la începutul lunii martie a anului 2022. Practic, ANAF încearcă să recupereze prin „atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă” suma de 17.642.207 lei de la cele nouă persoane care apar ca „pârâte” în proces, printre care și George Copos și Mircea Lucescu. Următorul termen în proces a fost fixat de Tribunalul București pentru data de 26 mai 2022.

George Copos, un nou tun de proporţii. În ce a decis să investească 25 de milioane de euro