Mircea Radu a făcut anunțul, la 11 ani de când s-a căsătorit cu Raluca Olaru: „Nu știu cum se face…”

Mircea Radu a făcut dezvăluiri din viața sa personală. Au trecut 11 ani de când s-a căsătorit, iar prezentatorul spune cum se înțelege cu soția lui Raluca Olaru, și cum mențin vie flacăra iubirii.

18 mart. 2024, 11:11
Mircea Radu a făcut anunțul, la 11 ani de când s-a căsătorit cu Raluca Olaru: „Nu știu cum se face…”

Mircea Radu a mărturisit că nu este un bărbat romantic și nu își cucerește soția cu dovezi clasice de dragoste.

Cei doi și-au unit destinele în 2013 și s-au mutat la Piatra Neamț, departe de agitația din Capitală, alături de cei doi copii ai lor.

„Dacă te aștepți să spun că am îmbrăcat patul cu petale de trandafiri din soiul Big Purple (128,80 lei butașul) sau că am închiriat roata dintr-un parc de distracții în care ne-am dat de câteva ori, înainte de a sta o oră în mașinuțele alea colorate care se bușesc, ei bine, nu. În schimb, îți pot spune că soția mea a exclamat recent ‘O! Ce surpriză!’ când i-am dat să guste dintr-un humus făcut de mine, cu mânuțele mele”, a declarat Mircea Radu, conform unica.ro.

Citește și Daiana Anghel și-a ieșit din pepeni, după ce a fost acuzată că a câștigat pe nedrept ”Power Couple”. Telespectatorii susțin că a mimat durerea de spate. ”Nu a fost o strategie. De ce m-ar interesa părerile voastre?”

Mircea Radu a mai spus că nu o surprinde pe Raluca Olaru cu declarații de dragoste, ci vorbește despre mâncare.

„Nu am impresionat-o gătind, ci povestindu-i despre mâncare. I-am spus rețeta unei înghețate de ciocolată topită în unt, care se lasă peste noapte la congelator. Se mănâncă în pat, dimineața, când soarele mângâie iar vântul călduț umflă perdeaua de la fereastra deschisă care dă spre vară…. Nu știu cum se face preparatul ăsta. Sincer, nici nu știu dacă există că nu am mâncat niciodată”, a adăugat Mircea Radu.

Prezentatorul tv a mai spus care e cea mai mare realizare a lui. „Acum vreo lună, fiicei mele (clasa zero) i s-a dat de făcut un desen – să aleagă ea pe cineva, pe oricine, și să-l deseneze. A făcut un cap cu ochi verzi și a scris sub el ‘Tatăl meu este un om bun’. Dacă este vreun lucru care să mă fi impresionat cu-adevărat în ultima vreme, acesta a fost. Și mai știu că și fiul meu crede asta despre mine. E tot ce contează”, a mai spus Mircea Radu.

Citește și Sumedenie de reacții din partea românilor, după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra în timp ce gătea. Mama lui Tavi Clonda este un ajutor în bucătărie. ”Poate înveți de la ea”