Mircea Radu, noul director de comunicare al TVR. Anunţul a fost făcut oficial: „Va îndeplini şi sarcinile de coordonator”

Mircea Radu este noul director de comunicare al TVR. Prezentatorul TV va ocupa, din iulie, funcția de Șef Serviciu Comunicare, Relații Publice și Protocol, după cum au fost anunțați angajații instituției publice. 

RomaniaTV.net
01 iul. 2020, 16:42
Mircea Radu, noul director de comunicare al TVR. Anunţul a fost făcut oficial: „Va îndeplini şi sarcinile de coordonator”

În același timp, Mircea Radu este și consilier al președintelui TVR Doina Gradea. Din ianuarie 2020, în această calitate, are atribuții pe zona editorială și de imagine a televiziunii publice.

Consilier în management al Preşedintelui-Director General al TVR, Doina Gradea, atribuţiile sale fiind legate de proiectele editoriale şi de imagine ale televiziunii publice, Mircea Radu va îndeplini şi sarcinile de coordonator cu atribuţii de Șef Serviciu Comunicare, Relații Publice și Protocol„, este anunţul făcut de TVR.

La finalul lui 2019, Mircea Radu a prezentat și emisiunea „Down the road. Aventura”, în care opt tineri cu sindrom Down vor porni într-o călătorie prin țară.

Mircea Radu a fost, de-a lungul anilor, gazdă a unor emisiuni precum „Telejurnal”, „ÎnTrecerea anilor” şi coprezentator „Femei de 10, Bărbaţi de 10”.

În decembrie 2017, Mircea Radu a părăsit postul public pentru a se întoarce în Antena 1, la cârma unei noi emisiuni, „Ie, Românie”. Producția a aut rezultate modeste de audiență și a fost mutată din grilă după câteva ediții. După această colaborare, Mircea Radu nu a mai avut niciun alt proiect cu Antena 1.

Lucruri neştiute despre Mircea Radu. Decizia pe care a luat-o după ce a fost la o mănăstire: „S-a întâmplat în urmă cu 14 ani”

Mircea Radu, primele declaraţii despre soţia sa

Mircea Radu, fostul prezentator al celebrei emisiuni „Din dragoste”, a fost ani de zile unul dintre cei mai vânați burlaci. Acum, când este soț și tată, a vorbit în premieră despre familia sa.

Mircea Radu a fost una dintre marile vedete ale anilor 2000. „Vedetism? Ha! Mă faci să râd… Dacă vei citi orice interviu dat de mine în acea perioadă, vei vedea cum spun că nu există vedete de televiziune în România, ci doar persoane publice, notorii, îndrăgite sau antipatice„, a spus Mircea Radu pentru Viva!.

Actualul prezentator de la TVR a recunoscut că au fost momente în care banii și faima au contat mai mult ca orice.

Atunci când eram student și pe nicăieri, asta se întâmpla înainte de a lucra în radio, îmi doream bani și faimă (bani pot acum să-nțeleg pentru că nu aveam, dar faimă? De ce doream faimă nu-mi aduc aminte…). Apoi, astea au trecut pe locul doi, trei până la a fi de la sine-nțelese. Nu consider că am avut de plătit un preț mare, nu sunt vedetă la Hollywood să nu pot ieși din casă decât cu barbă falsă, ci că atenția oricui asupra mea, la restaurant, pe stradă, în parc, face parte din fișa postului„, a mărturisit Mircea Radu.