Mircea Radu şi-a modificat declaraţia de avere după ce a declarat o suma cu 10.000 de euro mai mică

Mircea Radu, șef al comunicării în TVR și consilier al PDG-ului Doina Gradea, a minţit în declaraţia de avere şi și-a declarat veniturile doar pe jumătate. Prezentatorul a câștigat aproape dublu față de suma trecută inițial în declarația de avere, mai exact 13.000 de euro, anunţă paginademedia.ro.

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 13:53
Mircea Radu şi-a modificat declaraţia de avere după ce a declarat o suma cu 10.000 de euro mai mică

Conform documentului publicat pentru a doua oară pe site-ul TVR-ului, prezentatorul nu a câştigat suma de 13.000 de euro, ci 23.000 de euro. Mircea Radu şi-a rectificat declaraţia de avere depusă iniţial în luna iulie, conform paginademedia.ro.

Citeşte şi:Mircea Radu, noul director de comunicare al TVR. Anunţul a fost făcut oficial: „Va îndeplini şi sarcinile de coordonator”

Problemele din document au fost semnalate de Sindicatul MediaSind, după o ședința a Consiliului de Administrație. Șefa TVR a recunoscut că prezentatorul TV a primit mai mulți bani pentru cele opt ediții ale emisiunii Down The Road, decât sumele notate în declarația de avere.

În şedinţa respectivă, mai mulţi membri din Consiliul de Adminsitraţie ar fi cerut lămuriri şefei TVR despre felul în care a primit Mirea Radu suma respectivă. Doina Gradea ar fi răspuns, după cum susțin cei din sindicat, astfel: Pentru că așa a dorit managementul.

Declarația depusă de acesta pe site-ul TVR include doar veniturile de anul trecut, pentru emisiunea Down the road.