Mircea Rednic critică selecţia lui Iordănescu: Dorin Rotariu e mai bun decât Chipciu

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, critică selecția lui Anghel Iordănescu, precizând că jucătorul său, Dorin Rotariu, merita să fie convocat la echipa națională pentru turneul de pregătire din Italia în locul stelistului Alexandru Chipciu.

16 mai 2016, 12:27
Mircea Rednic critică selecţia lui Iordănescu: Dorin Rotariu e mai bun decât Chipciu

Domnul Iordănescu răspunde de rezultate și de ce se întâmplă la națională. Dar sigur că sunt lucruri care mă deranjează. Sunt jucători cărora li se dă senzația că dacă semnează cu o echipă și vor juca acolo, ajung la națională. Și ei ajung la națională. Sunt jucători care nu sunt în formă și sunt luați la echipa națională. Căpitanul nostru (n.r. — Paul Anton) și Rotariu meritau să fie la națională… Nu am nimic cu Chipciu, e un jucător foarte bun, dar nu a avut un sezon bun, dacă e să îl comparăm cu Rotariu… Să dea Dumnezeu să avem rezultate. Eu sunt optimist„, a declarat Mircea Rednic.

Citeşte şi Iordănescu a anunţat lotul lărgit de 28 de jucători pentru EURO 2016. Doar 23 merg în FRANŢA

Dinamo are doar un singur jucător convocat la echipa națională, pe Steliano Filip, în lotul de 28 de jucători alcătuit de selecționerul Anghel Iordănescu pentru turneul de pregătire din Italia.

În perioada 18-30 mai, echipa națională va efectua un stagiu de pregătire în Italia, la Saint-Vincent, pe durata căruia va disputa două partide amicale, cu RD Congo pe 25 mai la Como și cu Ucraina pe 29 mai la Torino. Un ultim meci de verificare va avea loc pe 3 iunie, la București, cu Georgia.

Dintre cei 28 de jucători, lotul lărgit pentru turneul final din Franța, se vor decide cei 23 care vor forma lotul României la EURO 2016. Lista finală pentru Campionatul European va fi comunicată pe 31 mai, data limită potrivit regulamentelor UEFA.