Mircea Rednic, dezvăluiri cutremurătoare despre infarct! „A fost mult mai grav! Am 3 stenturi”

Mircea Rednic, antrenorul de la UTA Arad, a trecut prin momente de cumpănă în ultima perioadă, după ce în luna august a suferit un infarct, chiar la un meci cu FCSB.

13 nov. 2023, 10:04
Mircea Rednic, dezvăluiri cutremurătoare despre infarct! „A fost mult mai grav! Am 3 stenturi”
Mircea Rednic, dezvăluiri cutremurătoare despre infarct!

Mircea Rednic, dezvăluiri cutremurătoare despre infarct! Din fericire, antrenorul în vârstă de 61 de ani a depășit cu bine intervenția chirurgicală, însă recent a recunoscut că a trecut prin momente de stres.

Citește și Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă

Mircea Rednic, dezvăluiri cutremurătoare despre infarct!

Mircea Rednic a dezvăluit că în timpul meciului cu FCSB, a simțit o presiune puternică în piept și avea probleme de respirație. Imediat, acesta i-a cerut o pastilă doctorului, care pe moment i-a calmat starea. Însă, ulterior, a simțit iarăși o presiune puternică.

Fără să stea prea mult pe gânduri antrenorul de la UTA a decis să meargă la spital unde i-a fost făcut un EKG. De acolo, a fost băgat direct în operație.

”A fost grav, am trei stenturi. Am simțit o apăsare puternică și probleme de respirație. Doctorul mi-a dat un medicament și mi-a trecut, asta a fost la golul egalizator cu FCSB, sau cu Steaua, le-am încurcat.

Nu m-am speriat, pentru că mi-a trecut, eu am simțit și ziua următoare aceiași presiune, dar mai ușoară. A doua zi, am fost să fac un EKG. Când am ajuns acolo, ăia erau agitați. M-au întrebat dacă am venit cu mașina. Mi-au luat cheile și direct la operație.

M-am speriat, au venit doctori, și-au lăsat cabinetele, m-au dus cu mașina, nu au vrut cu salvarea, să nu vadă lumea. Sunt foarte bine acum, rezultatele sunt bune”, a declarat Mircea Rednic, potrivit Fanatik. 

Vă reamintim că în timpul meciului dintre UTA Arad și FCSB, Mircea Rednic s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, ulterior acesta a aflat că este vorba despre un infarct miocardic.

La scurt timp, reprezentanții UTA au anunțat printr-un comunicat de presă că Mircea Rednic a fost supus unei intervenții chirurgicale în cadrul căreia i-a fost montat un stent.

În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic.

Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment.

Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, a transmis UTA, pe Instagram.

Citește și Mircea Rednic, derapaj halucinant la o conferință de presă. „Ia du-te la cratiță! Te bagi și tu la fotbal”