Mircea Rednic vrea să cumpere DINAMO împreună cu doi foşti acţionari. Patrick Borcea este şi el interesat de AFACERE

Mircea Rednic a anunţat, vineri, , la revenirea în România, că urmează o discuție decisivă cu foști doi acționari ai lui Dinamo legată de cumpărarea clubului de la Ionuţ Negoiţă. E vorba despre Nicolae Badea și Vladimir Cohn, doi dintre acționarii care au dus formația din Ștefan cel Mare aproape de faliment.

14 iun. 2019, 15:37
Mircea Rednic vrea să cumpere DINAMO împreună cu doi foşti acţionari. Patrick Borcea este şi el interesat de AFACERE

Mircea Rednic a luat legătura cu Nicolae Badea și Vladimir Cohn imediat după ce a primit oferta din partea lui Ionuţ Negoiță, iar sâmbătă urmează să aibă o rundă decisivă de discuții, pentru a stabili condițiile preluării lui Dinamo, scrie GSP.

Ionuţ Negoiţă vrea să vândă Dinamo. Reducere specială pentru Mircea Rednic: jumătate de preţ!

„Cu mare plăcere mă voi întâlni cu Mircea Rednic. Dacă sunt interesat să investesc la Dinamo? Nu pot să vă răspund la această întrebare, pentru că nu știu despre ce vom vorbi. Vorbim după întâlnire”, a declarat Nicolae Badea.

Mircea Rednic nu este mulţumit oferta lui Ionuţ Negoiţă. Ce nu-i convine „Puriului”

Altfel, deși problemele din viața personală l-au ținut pe Cristi Borcea departe de Dinamo, o implicare a lui nu este exclusă. Patrick Borcea, fiul cel mare al fostului șef de la Dinamo, face lobby puternic de ceva timp pentru a-și convinge tatăl să achiziționeze clubul și să îi ofere lui șansa de a-l conduce.

Ionuț Negoiță i-a oferit săptămâna trecută pachetul majoritar de acțiuni (51%) lui Mircea Rednic la prețul promoțional de 3 milioane de euro, în trei tranșe anuale. La aceşti bani se adaugă şi datorii de 1,2 milioane de euro, din care 200.000 de euro sunt chiar către Mircea Rednic.