Mircea Sandu a părăsit România. Fostul preşedinte al FRF confirmă că s-a mutat cu soţia în Franţa şi explică de ce a luat această decizie

Mircea Sandu a plecat din România săptămâna aceasta, el stabilindu-şi reşedinţa în sudul Franţei, la Nisa, unde este o climă mai blândă, benefică pentru sănătate.

23 oct. 2021, 08:26
Mircea Sandu a părăsit România. Fostul preşedinte al FRF confirmă că s-a mutat cu soţia în Franţa şi explică de ce a luat această decizie

Mircea Sandu a acceptat să vorbească despre situația sa și a declarat pentru ProSport că ar urma să se mai întoarcă în România, mai ales că mai are niște procese pe rol.

„Dumitru Dragomir știe exact care este situația mea. Da, am plecat joi din România în Franța. Nu este niciun secret. Sunteți chiar atât de surprinși? Am plecat cu soția mea.

Însă, stați liniștiți că nu am plecat definitiv din România. Știți și voi că eu am tot avut niște probleme de sănătate în ultimul timp. Acum sunt mai bine, iar aici în Franța este o climă care îi permite organismului meu să treacă mai ușor peste problema mea. Dar și cu asigurările de sănătate aici la Nisa este mai bine. Am posibilitatea să fiu tratat medical mult mai bine. Cum alții aleg să meargă în Dubai, eu am ales Franța.

Citeşte şi Mircea Sandu și soția sa, achitaţi definitiv în dosarul de la DNA. Au fost acuzaţi că au primit 700.000 de lei MITĂ

Voi reveni în țară în primăvară și sper să îmi rezolv situația și cu procesele astea. Și ele au contribuit la înrăutățirea stării mele de sănătate și nu mi-a fost ușor. Până acum ați văzut că am ieșit cu bine din procese și am fost achitat”, a spus Mircea Sandu.

Citeşte şi Mircea Sandu a câştigat o nouă luptă cu cancerul, dar are o dezamăgire: „Nu m-a întrebat nimeni de sănătate. 50 de ani am trăit pentru fotbal”


loading...