Mircea Sandu, anunţ BOMBĂ înainte de ROMÂNIA-UNGARIA: FRF vrea să-l dea afară pe Piţurcă

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a făcut un anunţ neaşteptat înaintea meciului ROMÂNIA-UNGARIA, programat sâmbătă, de la ora 19.00, în preliminariile Euro 2016.

10 oct. 2014, 08:00
Mircea Sandu, anunţ BOMBĂ înainte de ROMÂNIA-UNGARIA: FRF vrea să-l dea afară pe Piţurcă

Mircea Sandu a dezvăluit la Dolce Sport că a aflat că actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, vrea să-l dea afară pe Victor Piţurcă pentru a numi un nou selecţioner. Fostul preşedinte al FRF a făcut această declaraţie în momentul în care vorbea despre gafă din contractul lui Piţurcă, prelungit pe un an dintr-o greşeală de transcriere.

Când am luat contractul la mână nu ne-am uitat la perioadă, ne-am uitat doar la bani, să fie în regulă. Dar nu e o mare problemă, pentru că şi eu cred că Piţurcă vrea să fie 2015. De ce să fie o problemă? Federaţia şi aşa vrea să-l dea afară. De acum încolo, până după calificare, ia noul antrenor echipa şi merg la EURO 2016 cu un nou antrenor„, a declarat Mircea Sandu.

Citeşte şi R0MANIA-UNGARIA LIVE. Piţurcă s-a decis. Primul „11” al României în meciul cu Ungaria

De asemenea, el l-a contrazis pe Răzvan Burleanu, care declarase că Piţurcă acceptă reducerea clauzei de reziliere. „Contractul lui Piţurcă are clauză de un milion. Un milion dacă pleacă, un milion dacă îl da afară. Asta nu se mai negociază! Să fiţi convinşi că Piţurcă nu lasă 1 leu„, a mai spus Mircea Sandu.

Citeşte şi ŞOC LA NAŢIONALĂ. Marica S-A RUPT şi a plecat din CANTONAMENT