Mircea Sandu, dezvăluiri despre lupta cu cancerul: „Trăiesc cu speranța că voi ajunge să-mi cunosc și strănepoții”

Mircea Sandu, dezvăluiri despre lupta cu cancerul. La cei 71 de ani împliniți recent, pe 22 octombrie, cel care a condus Federația Română de Fotbal timp de 24 de an, a vorbit despre starea sa de sănătate și a spus motivul pentru care luptă atât de aprig pentru viața sa. 

31 oct. 2023, 22:36
Mircea Sandu, dezvăluiri despre lupta cu cancerul: „Trăiesc cu speranța că voi ajunge să-mi cunosc și strănepoții”
Mircea Sandu, dezvăluiri despre lupta cu cancerul

Mircea Sandu, dezvăluiri despre lupta cu cancerul. Fostul președinte al FRF are gânduri mari pentru viitor, pentru că speră să trăiască cât mai mult. În plus, prezența nepoților îl face încrezător că va ajunge să-și vadă și viitorii strănepoți, ceea ce-i dă putere să treacă peste diversele obstacole ale vieții, luptând pentru propria existență.

Citește și: Mircea Sandu i-a cerut 100.000 de euro, în instanţă, lui Omar Hayssam. Care a fost rolul DNA

Mircea Sandu, dezvăluiri despre lupta cu cancerul

Noi ne bucurăm de nepoți în fiecare zi. Trăim o viață normală, iar o familie implică și copii și nepoți. Sper să prind și strănepoți!. Am cotizat atâția ani, 40 de ani, pentru pensie în România, mai exact 42 de ani, așa că vreau să-mi recuperez investiția. De ce nu?!

Trăim în mare parte o viață liniștită și frumoasă, de bunici, eu și soția mea, și când o fi cazul, și de străbunici… mai așteptăm un pic. Nepoata are 13 ani, iar nepotul de la băiat are 15 ani. Zece, 11 ani, mai așteptăm și noi! Pentru asta lupt să trăiesc. Pentru nepoți. Trăiesc cu speranța în suflet că voi ajunge să-mi cunosc și strănepoții. ”, a declarat Mircea Sandu, pentru Cancan.ro.

Fostul președinte al FRF a reușit să treacă peste diagnosticul de cancer la ficat, din 2009, apoi și peste cel găsit la plămâni, în 2020. Recent, medicii l-au anunțat că boala a recedivat.

Mă simt destul de bine în general și din punct de vedere al conținutului carcasei de deasupra umerilor e în regulă. Dacă nu ești tare acolo, sus, pierzi mult! Din toate punctele de vedere! Și la sănătate, și la afaceri.

Una peste alta sunt un om la 71 de ani care se bucură de viață. Merg destul de mult pe jos, mă mișc, gândesc și am o vorbă: Indiferent de ce mai e prin interior! Iar dacă tabela vârstei funcționează în continuare, o lăsăm să-și facă treaba și nu o mișcăm. Până ajungem la cifre frumoase!”, a adăugat Mircea Sandu.