Mircea Solcanu, operat de urgenţă la Viena din cauza unei TUMORI pe creier

Mircea Solcanu a vorbit despre operaţia pe creier pe care a suferit-o în urmă cu două săptămâni. Când a diagnosticat-o, tumoarea măsura 4 cm, iar în jumătate de an aceasta aproape ca s-a dublat.

RomaniaTV.net
04 dec. 2012, 18:57
Mircea Solcanu, operat de urgenţă la Viena din cauza unei TUMORI pe creier

„În mai, mi-am anunţat mama că am o tumoare şi am luat-o la Paris. I-am explicat despre ce e vorba. Trebuia să mă operez în noiembrie. Atunci când mi-a fost descoperită, tumoarea avea 4 centimetri. Când m-am operat avea 7 cm. Practic, mi-a spart timpanul”, a povestit Mircea, la Happy Hour.

Solcanu a fost salvat pe ultima sută de metri. Tumoarea îi crescuse foarte mult şi nu mai poate fi operat în ţară, aşa că a plecat în Viena unde a stat 9 ore în operaţie. „Când m-am trezit, nu am vrut să mai dorm. Am avut impresia că pierd clipe importante din viaţă„, a spus Solcanu.

Prezentatorul spune acum că s-a născut pentru a doua oară.

Eu m-am născut a doua oară. Am două săptămâni şi o zi. Sunt pe picioare, am mimică. Când eram pe aeroport în Viena eram tot singur. Dar de fapt niciodată nu suntem singuri. A trebuit să trec prin tot acest calvar, ca să-mi dau seama că nu sunt singur niciodată. Dumnezeu e cu noi doar dacă vrem noi şi nu-l gonim. Uneori îl gonim”, a completat prezentatorul.