Mircea Toader îi ia locul lui Stănişoară la şefia grupului deputaţilor PDL

Deputatul Mircea Toader îl va înlocui pe Mihai Stănişoară la şefia grupului PDL din Camera Deputaţilor, după plecarea acestuia la PNL.

26 mart. 2013, 13:50
Mircea Toader îi ia locul lui Stănişoară la şefia grupului deputaţilor PDL

Grupul parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor l-a ales, marţi, pe Mircea Toader drept lider de grup, cu 25 de voturi favorabile şi 22 împotrivă, contracandidatul acestuia, Gheorghe Tinel, cunoscut susţinător al Elenei Udrea, obţinând cu trei voturi mai puţin, scrie Mediafax.

Mircea Toader a declarat, după şedinţă, că speră să coordoneze bine grupul în condiţiile în care partidul se află în opoziţie, că misiunea este destul de grea, arătând că să aibă o abilitate de a discuta şi cu alte grupuri de opoziţie şi să folosească la maximum resursele umane ale grupului, astfel încât punctele de vedere să fie auzite în comisii şi în plen.

Gheorghe Tinel a declarat, la rândul său, că a pierdut la „vreo trei voturi”, dar l-a felicitat pe Mircea Toader, ceea ce înseamnă un semnal de complementaritate şi de unitate pe care îl dă grupul parlamentar.

El a spus că nu a contestat rezultatul şi că acest rezultat înseamnă că grupul are alternativă.

La şedinţă a participat şi Elena Udrea.

Mircea Toader a mai condus grupul PDL în legislatura trecută, când partidul era la guvernare.

Deputaţii PDL şi-au ales un nou lider de grup, după ce acest post a rămas vacant prin plecarea lui Mihai Stănişoară la PNL.

CITEŞTE ŞI  DEZERTĂRI în masă: Oamenii lui Stănişoară pleacă din PDL. Zeci de aleşi locali s-au înscris în PNL