Mireasa cu trena de o jumătate de kilometru, care nu a încăput în nicio biserică

În ziua cea mare, excentrica Li Kuo, de 25 de ani, a ales să îmbrace o rochie de mireasă care cântărea aproape cât ea -50 de kilograme- şi având o trenă lungă de 520 de metri.

RomaniaTV.net
18 apr. 2012, 19:52
Mireasa cu trena de o jumătate de kilometru, care nu a încăput în nicio biserică

Fantezia îi aparţine unui cuplu chinez din provincia Hubei. Mai exact, mireasa a fost cea care a avut iniţiativa secretă de a-i oferi viitorului ei soţ, în „ziua cea mare” o surpriză la fel de mare.

Astfel i-a ieşit lui Li Kuo rochia cu o trenă lungă de 520 de metri. Ea spune că a ales această dimensiune deoarece cifrele 5, 2 şi 0 sună în dialectul local aproape la fel ca şi declaraţia „Te iubesc”, scrie Daily Mail.

„Am vrut să-i fac lui o surpriză şi să fac din nunta noastră un eveniment cu adevărat special”, a dezvăluit mireasa. Soţul ei, Xie Tao, de 27 de ani, care lucrează la un muzeu din Wuhan, a mărturisit că a fost foarte bucuros de surpriză, chiar dacă rochia i-a provocat unele neajunsuri. „Am vrut să o ridic când era împachetată,  dar cântărea peste 48 de kilgrame, aşa, nedesfăcută. dar venea aşa de frumos când soţia mea a îmbrăcat-o!…”, a povestit tânărul mire. 

fericitul cuplu a reuşit să facă fotografii de nuntă minunate, în Grădina Botanică, unde trena miresei a fost desfăşurată de 20 de domnişoare de onoare şi a acoperit o suprafaţă de 800 de metri pătraţi. pe ea, fetele au presărat petale de flori şi au alergat desculţe.

Rochia a costat echivalentul a peste 6.500 de euro, dar înttreaga cheltuială cu ceremonia nupţială a rămas secret de familie.