Mireasă însărcinată moartă în ziua nunţii. Mărturiile cutremurătoare ale celui cu care urma să se căsătorească: „Ieri trebuia să avem nunta, azi caut sicrie!”

Cazul miresei gravide care a murit în ziua nunţii sale a cutremurat o ţară întreagă. Cel cu care urma să se căsătorească este distrus de durere.

21 aug. 2022, 22:41
Mireasă însărcinată moartă în ziua nunţii. Mărturiile cutremurătoare ale celui cu care urma să se căsătorească: „Ieri trebuia să avem nunta, azi caut sicrie!”

Mireasă însărcinată moartă în ziua nunţii. Alexandra şi Silviu erau împreună de trei ani, iar sâmbătă urmau să se căsătorească. Din păcate, fericitul eveniment s-a transformat într-o tragedie.

Mireasă însărcinată moartă în ziua nunţii. Tragedia care a cutremurat o ţară întreagă

Citeşte şi Noi detalii în cazul miresei gravide care a murit în ziua nunţii. Incredibil ce a descoperit primarul care urma să oficieze cununia

Silviu, bărbatul cu care Alexandra trăia o frumoasă poveste de dragoste de trei ani, face declaraţii cutremurătoare după ce şi-a pierdut mireasa şi copilul chiar în ziua nunţii.

„Eram împreună de trei ani, aveam planuri de viitor, am început o casă, aveam planuri să avem copii, era însărcinată în luna a 8-a. S-au dus toate. Ieri trebuia să avem nunta, azi eu caut sicrie. Trebuia să fie mireasa mea şi nu mai e. O îmbrac în mireasă pentru altceva. Eu nu mai am nimic. Tot ce am avut mi-a luat Dumnezeu deodată”, a declarat Silviu, potrivit Observatornews. 

Bărbatul spune că Alexandra avea probleme cu inima, iar de câteva zile începuse să se simtă rău. Cu toate acestea, tânăra de 24 de ani nu a vrut să anuleze nunta.

„Avea nişte probleme la inimă. Avea valvă din metal pusă din 2010. De când a rămas însărcinată i-au schimbat tratamentul şi starea de sănătatea era bună, că mergea regulat la cardiologie. De câteva zile a început să se simtă puţin rău, dar nu s-a arătat. A zis că nu e grav şi să facem cumva să facem nunta, să nu anulăm. Tare şi-a dorit să fie mireasă”, a mai măsrturisit Silviu.

Cei doi îndrăgostiţi urmau să devină părinţii unei fetiţe.

„Trebuia să poarte numele lui mama, care a murit acum doi ani jumătate”, a mai spus bărbatul.

Alexandra era însărcinată în opt luni şi a murit chiar în ziua nunții. Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, iar fata tocmai fusese externată vineri, pe semnătură, de pe secția COVID unde era internată.

Viitorul soț a făcut un atac de panică și și-a pierdut cunoștința, având nevoie de îngrijiri medicale. El este și cel care a sunat la 112 pentru a alerta medicii. Cei doi au plecat din localitatea Păltionoasa, spre spitalul din Gura Humorului, iar pe drum s-au întâlnit cu ambulanța, însă gravida era deja în stop cardio-respirator. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tinerei sau pe cea a bebeluşului.

Citeşte şi O mireasă gravidă în 8 luni a murit chiar în ziua nunții. În urmă cu o zi, fusese externată de pe secția COVID a spitalului Județean Suceava