Mireasă părăsită la altar, din cauza soacrei. Când şi-a văzut nora i-a strigat în faţa tuturor că este prea scundă şi urâtă

O mireasă a rămas singură la altar după ce mama mirelui, care nu o mai văzuse niciodată, i-a spus că este „prea scundă și urâtă” pentru a se căsători cu fiul ei.

28 iul. 2022, 12:35
Mireasă părăsită la altar, din cauza soacrei. Când şi-a văzut nora i-a strigat în faţa tuturor că este prea scundă şi urâtă

Mama mirelui văzuse doar poze cu viitoarea mireasă înainte de ziua cea mare, așa că a văzut-o pentru prima dată în viața reală abia la ceremonia de nuntă. Soacra a fost dezamăgită când a văzut-o pentru prima dată pe cea care trebuia să-i devină noră și a ajuns la concluzia că aceasta este prea mică de statură și destul de neatractivă pentru a se căsători cu fiul ei.

După ce a inspectat-o pe mireasă, femeia i-a ordonat fiului ei să oprească imediat ceremonia, deoarece nu-l putea lăsa să se căsătorească cu tânăra tunisiancă Lamia Al-Labawi.

Citeşte şi Semn bun sau un prevestitor al tragediei? Semnificaţia unei rochii de mireasă într-un vis

Înainte să izbucnească drama, mireasa a fost fotografiată lângă mirele care poate fi văzut ștergându-și fața cu o batistă (foto jos).

Şocată de cele întâmplate, fiind lăsată singură la altar, Lamia a postat pe rețelele de socializare povestea, spunându-le oamenilor despre ce s-a întâmplat în ziua cea mare. Tânăra a specificat că este orfană, iar pregătirile pentru nuntă au costat-o ​​foarte mult, aproape toate economiile sale.

Citeşte şi Tragedie fără margini! O viitoare mireasă a murit după ce a căzut de pe un taur mecanic: „Fetiţa noastră, ni se frânge sufletul!”