Semn bun sau un prevestitor al tragediei? Semnificaţia unei rochii de mireasă într-un vis

O ținută de nuntă prezice o nuntă rapidă? Sau poate este despărțirea de o persoană dragă? Cărțile de vise vor ajuta la clarificarea situației.

29 mart. 2022, 20:50
Semn bun sau un prevestitor al tragediei? Semnificaţia unei rochii de mireasă într-un vis

Este general acceptat că visele sunt o reflectare a gândurilor unei persoane. Uneori ni se dezvăluie temerile, alteori ne instruiesc s[ mergem pe calea adevărată. Dar ce se întâmplă dacă în vise apar semne ciudate, la care chiar nu te aștepți? Doar ghicitorii și interpreţii profesionişti pot răspunde la această întrebare. Cel mai mult, femeile sunt înclinate să aibă încredere în vise. Prin urmare, astăzi vom lua în considerare cererea lor cea mai frecventă. Adesea, fetele tinere, dar și doamnele adulte sunt speriate de „imagini” în care pozează în rochii de mireasă sau pur și simplu „văd” o rochie de mireasă pe cineva. Este acesta un semn bun sau unul rău? Învățăm asta răsfoind cărţile de vise.

Cartea de vise a lui Miller

Psihologul american Gustavus Miller și-a dedicat o mare parte a vieții studiului viselor și a ajuns la o concluzie simplă. Dacă o femeie vede într-un vis cum își coase o rochie de mireasă, trebuie să vă pregătiți pentru o nuntă iminentă. Într-un alt caz, dacă o altă femeie rătăcește într-o ținută de nuntă într-un vis, e semn că vor apărea mulți admiratori, dar nu va trebui să se aștepte la o cerere în căsătorie. În schimb, dacă o doamnă stă pur şi aşezată, undeva într-o rochie de mireasă, o ceartă cu persoana iubită este inevitabilă. În plus, dacă rochia este tăiată sau murdară cu noroi, e clar că se apropie despărțirea.

Potrivit lui Miller, este de mare importanță ce culoare este rochie de mireasă. Dacă este strălucitoar sau albă ca zăpada, viitorul va fi fără griji și lipsit de nori. Dacă este de un alb mai întunecat întuneric, trebuie să depășești o mulțime de obstacole înainte de a găsi adevărata fericire alături de iubitul tău.

Citeşte şi Iulia Albu, apariţie inedită la iUmor. S-a îmbrăcat în rochie de mireasă şi i-a luat la „roast” pe Bendeac, Delia şi Cheloo

Alte interpretări

Într-o altă colecție de interpretări ale viselor, se spune că rochiile de mireasă din vise înainte de înregistrarea oficială a căsătoriei, după ce a fost totuşi stabilită nuntă, nu indică nimic. Pur şi simplu, domnişoara care a avut frumoasa viziune a fost pur și simplu prea entuziasmată în realitate.

Dacă domnişoara vrea cu adevărat să se căsătorească, dar data nunții nu a fost încă stabilită, atunci rochia de mireasă într-un vis înseamnă schimbări serioase. Este posibil ca la orizont să apară un nou posibil partener.

Dacă o tânără a văzut o rochie de mireasă într-un vis, cel mai probabil va avea o călătorie interesantă și chiar romantică. Dacă o femeie adultă încearcă o rochie de mireasă în vis, ea poate fi promovată în funcţie. În plus, rochiile de lux promit întâlniri cu oameni importanți și serioși.

Citeşte şi Unde poate duce disperarea părinţilor de a-şi vedea copiii în rândul lumii. O mireasă şi-a anulat nunta după ce a aflat că mama ei îşi plătise viitorul ginere să o ia de nevastă