Mireasă pentru fiul meu: Despărţire neaşteptată: „Normal că simţeam…”

Mireasă pentru fiul meu: Andrada şi Cristi au confirmat ieri că formează un cuplu. Astăzi, însă, situaţia lor s-a schimbat complet, iar cei doi au fost nevoiţi să-şi anunţe telespectatorii că s-au despărţit.

RomaniaTV.net
30 iun. 2015, 13:03
Mireasă pentru fiul meu: Despărţire neaşteptată: „Normal că simţeam…”

Mireasă pentru fiul meu: Relaţia dintre Andrada şi Cristi a ajuns la final înainte de a începe cu adevărat. Cei doi au decis să pună capăt poveştii lor, sentimentele Andradei pentru Radu fiind motivul principal al disputei dintre ea şi Cristi, informează SpyNews.ro.

Andrada a încercat să se scuze şi să iasă cu bine din încurcătură, părând destul de resemnată în privinţa finalului relaţiei lor.

Mireasă pentru fiul meu: „Cum mă puteţi face perversă?”

„Când mă apropii de ea, e bucuroasă. Văd. Dar nu e tot timpul aşa. Atunci când era în relaţie cu Radu era mai mereu nemulţumită, pentru că Radu nu-i oferea suficientă atenţie. Însă am observat că nu-i place nici aşa, nici aşa. Îmi reproşa că acum câteva zile am avut de ales între ea şi Radu şi că eu l-am ales pe Radu. Eu voiam să simtă că suntem un cuplu, dar nu a simţit. Eu sunt vinovat că m-am ataşat de tine, că m-am îndrăgostit de tine”, a spus cu tristeţe Cristi.

Ca un contraargument, Andrada a oferit o explicaţie cât se poate de plauzibilă: „Eu aş vrea să fie ceva între noi, însă nu ştiu dacă va merge. Dar dacă nu merge, nu merge. Eu i-am explicat toate acele ezitări ale mele, dar dacă nu a înteles… El înţelege doar ce vrea. Din moment ce am acceptat şi de mă duceam la el când era supărat… Normal că simţeam, că dacă nu simţeam, nu mă duceam la el”.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu. A făcut-o ÎN DIRECT, lăsându-i pe toţi cu gura căscată