Mireasă pentru fiul meu: Eduard şi Lavinia vor să de despartă

În casa "Mireasă pentru fiul meu" se întâmplă lucruri bizare. Nu trece bine o săptămână că un alt cuplu anunţă că se desparte sau că acest lucru o se va întâmpla cât de curând. Printre aceste cupluri se numără şi Eduard cu Lavinia.

RomaniaTV.net
15 oct. 2015, 12:15
Mireasă pentru fiul meu: Eduard şi Lavinia vor să de despartă

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Eduard a mărturisit recent că a ajuns într-un moment de impas în care se simte bulversat şi nu ştie dacă ar trebui să continue relaţia cu Lavinia, deoarece nu prea vede un viitor.

Mai mult decât atât, Eduard i-a mărturisit unui alt coleg de competiţie că una dintre fetele din competiţie seamănă perfect cu fosta lui iubită, conform SpyNews.ro.

„E frumoasă, e dulce, dar s-a întâmplat ceva. Am ajuns într-un impas şi nu mă lasă să trec mai departe. Ea e foarte sensibilă şi ştiu că ţine la mine. Dacă vom continua, ea mă va iubi foarte mult. Mi-e frică să n-o fac să sufăr. Nu cred că o pot iubi aşa cum merită. Am vorbit şi cu ea şi cu băieţii. Avem o vârstă. Nu mi-am bătut niciodată de o femeie. De duminică sunt pe gânduri.

Ştii cum arăta iubita mea? Nataşa în cap şi în picioare, numai 20 de kg mai slabă”, a declarat Eduard.

Dacă Eduard este sceptic în privinţa relaţiei cu Lavinia, aceasta crede că problema lor este doar o situaţie de moment, care se întâmplă în fiecare relaţie.

„Eu sunt convinsă de faptul că de vină este stresul. Toate cuplurile au fost într-un impas. Nici eu nu sunt îndrăgostită de el, pentru că suntem împreună de numai 3 săptămâni. Eu cred că are nevoie de cineva care să-i fie alături. Orice s-ar întâmpla, eu îi voi fi alături, nu e capăt de drum”, a declarat Lavinia.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: „După ce am văzut-o…”