MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. O fostă concurentă are probleme grave de sănătate. „Mă operez de urgenţă…”

Una dintre concurentele show-ului matrimonial Mireasă pentru fiul meu traversează o perioadă dificilă. Şi asta pentru că, de ceva vreme, tânăra se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar medicii i-au dat un verdict alarmant.

01 iun. 2017, 08:37

Tatiana Ioniţă, căci despre ea este vorba, a fost una dintre concurentele ce a stârnit multe dispute de-a lungul emisiunii matrimoniale „Mireasă pentru fiul meu”, scrie spynews.ro. De ceva vreme, însă, tânăra trăişte un adevărat calvar. Şi asta pentru că Tatiana Ioniţă se confruntă cu probleme grave probleme de sănătate din pricina cărora acum este ţintuită la pat.

Citeşte şi BANCUL ZILEI: Mireasa virgină în noaptea nunţii

„Am avut o criză foarte urâtă de rinichi. Iubitul meu a chemat Salvarea şi m-a dus de urgenţă la spital. Au fost clipe cumplite, am avut febră mare”, a declarat tânăra.

Mai mult decât atât, medicii ce au grijă de ea i-au dat o veste cât se poate de nepăcută. Aceştia au anunţat-o pe Tatiana Ioniţă că trebuie să o supună unei intervenţii chirurgicale în regim de urgenţă, pentru ca starea ei de sănătate să nu se înrăutăţească.

„Vestea pe care mi-au dat-o medicii m-a speriat rău de tot. Trebuie să mă operez de urgenţă. În urma analizelor doctorii au descoperit că problema este una destul de serioasă. La ambii rinichi am pietre şi sunt destul de mari”, a mai spuis Tatiana Ioniţă.

Citeşte şi Nuntă în secret. Tatiana, fostă concurentă la „Mireasă pentru fiul meu”, s-a dat de gol pe internet

Are un trecut tumultuos

Tatianu Ioniţă s-a făcut remarcată după ce a participat în sezonul cinci al celui mai urmărit reality-show din România, „Mireasă pentru fiul meu”. Chiar dacă acum s-a cuminţit, Tatiana Ioniţă are un istoric tumultuos. Pe când era angrenată în emisiunea Tv cu pricina tânăra a încercat să-l cucerească pe unul dintre membrii staff-ului. Ca şi cum asta nu era de ajuns, la un moment dat, au apărut anumite zvonuri conform cărora tânăra a încercat să aibă o relaţie şi cu unchiul ei.