Mireasă pentru fiul meu: Tudor, surprins în ipostaze intime cu Liliana

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Tudor se bucură de numeroase privilegii de când a decis să participe în cadrul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Mai exact, acesta nu doar că a fost primul care a călcat pragul casei, dar a fost şi primul care a atras privirile tuturor concurentelor şi cel care este cel mai dorit.

RomaniaTV.net
26 ian. 2016, 15:17
Mireasă pentru fiul meu: Tudor, surprins în ipostaze intime cu Liliana

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Tudor este unul dintre cei mai curtaţi concurenţi ai emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, însă, din păcate nu a reuşit să îşi păstreze relaţile pe care le-a avut până acum.

Am folosit pluralul cuvântului „relaţie”, fiindcă Tudor a avut o idilă cu Florentina, apoi o idilă cu Denisa, o fată care a venit special pentru el în casă.

Pentru că timpul trece, iar şansele de a-şi forma o relaţie devin mai mici, Tudor încearcă să îi intre în graţii Lilianei, cu care a şi luat masa. Pe tot parcursul mesei, Liliana şi Tudor şi-au zâmbit într-una, simţindu-se stânjeniţi de discuţiile pe care le aveau, scrie SpyNews.ro.

Întrebată de către Mirela Boureanu Vaida despre idilă, Liliana a negat orice zvon şi a oferit un răspuns clar: „Am discutat, care este problema. Suntem prieteni şi atât”.

Citeşte şi  Mireasă pentu fiul meu: Liliana a recunoscut: „Am lucrat ca dansatoare orientală şi primeam bani la sutien”