MIREASA PENTRU FIUL MEU: UPS! Andreea Mantea a arătat tot în direct. FOTO

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Însărcinată în al doilea trimestru, Andreea Mantea (28 ani) nu renunţă la ţinutele sexy. Prezentatoarea TV este adepta rochiilor decoltate, care-i scot în evidenţă bustul generos, iar atunci când poartă alt gen de piesă vestimentară, alege să-şi arate picioarele.

RomaniaTV.net
28 feb. 2015, 10:54

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” străluceşte de când a aflat că va deveni mamă şi, chiar dacă relaţia cu tatăl viitorului bebeluş nu stă ca pe roze, vedeta nu pare afectată, semn că nu vrea să-i transmită stări negative sufleţelului care se află în pântecul ei. Activă ca argintul viu, Andreea Mantea munceşte de dimineaţă până seara, iar proiectul căruia i se dedică aproape în totalitate este reality show-ul matrimonial de la Antena 1 – Mireasă pentru fiul meu -, la „cârma” căruia se descurcă de minune. Nici nu ar avea cum altfel! Experienţa dobândită în domeniu o ajută, iar calităţile fizice o…recomandă. Toţi ochii sunt aţintiţi asupra ei şi fiecare detaliu contează, iar telespectatorii fideli ai emisiunii observă TOT, scrie spynew.ro. Aşa s-a întâmplat şi într-una dintre ediţiile trecute ale emisiunii „Mireasă pentru fiul” când rochia scurtă a Andreei Mantea a lăsat la vedere puţin mai mult. Imaginea a ajuns pe internet şi a stârnit controverse! Dacă mulţi cârcotaşi au spus că Andreea şi-a arătat lenjeria, alţii s-au „plâns” că nu au observat nimic. Tu ce vezi în imagine?

Vezi: Clipe CUMPLITE la „Mireasă pentru fiul meu”. A leşinat înainte de a intra în direct şi a fost dusă la spital

 

Au ieşit scântei în ediţia de ieri de la „Mireasă pentru fiul meu„! Concurenţii au fost supuşi la o probă în care cuplurile trebuiau să se sărute, imitând anumite scene din filmele celebre. Potrivit spynews.ro, concurenţii au acceptat provocarea Andreei Mantea şi s-au sărutat pasional în văzul tuturor celor din casă.

Vezi: Clipe CUMPLITE la „Mireasă pentru fiul meu”. A leşinat înainte de a intra în direct şi a fost dusă la spital

Află care este cea mai mare SUFERINŢĂ a Andreei Mantea. Anunţul a fost făcut de Dragobete