Mirel Rădoi a semnat cu Al Tai, în Arabia Saudită. Fostul selecționer al României va primi un salariu colosal de la arabi

Fostul selecţioner al României dă lovitura. Mirel Rădoi a semnat cu Al Tai, o echipă de pe locul 9 în prima ligă din Arabia Saudită, pe un salariu colosal, scrie Fanatik.

23 ian. 2023, 09:32
Mirel Rădoi a semnat cu Al Tai, în Arabia Saudită. Fostul selecționer al României va primi un salariu colosal de la arabi

La scurt timp după despărțirea de Universitatea Craiova, Mirel Rădoi a semnat un contract pe un an şi jumătate cu Al Tai, scrie Fanatik. Fostul selecţioner al României va câştiga 1.200.000 de dolari pe an la formaţia saudită.

Alături de Mirel Rădoi, la Al Tai au ajuns cu foștii săi colaboratori de la Universitatea Craiova. Este vorba despre Mihai Ianovschi, Vergil Andronache, Robert Tufişi şi Horaţiu Baciu.

Citește și: Cum arată prima locuinţă din Arabia Saudită a lui Cristiano Ronaldo. Portughezul plăteşte o chirie de 280.000 de euro pe lună FOTO

Până acum, fostul fundaş central le-a pregătit pe FCSB, naţionala U21 a României, selecţionata olimpică a României, naţionala de seniori a României şi U Craiova.

Ca jucător, Mirel Rădoi a evoluat pentru Extensiv Craiova, FCSB, Al Hilal (Arabia Saudită), Al Ain (Emiratele Arabe Unite), Al Ahli (Emiratele Arabe Unite) şi Al Arabi (Qatar). Într-un interviu pentru presa arabă, Mirel Rădoi mărturisea că și-ar dori s-o pregătească la un moment dat pe Al Hilal.

Pe 15 mai, noua echipa a lui Mirel Rădoi va întâlni pe Al Nassr, formaţia la care evoluează Cristiano Ronaldo.