Mirel Rădoi s-a înţeles cu Universitatea Craiova: contract pe doi ani. Laszlo Balint a primit 50.000 de euro după ce a fost demis

Laszlo Balint (43 de ani) a fost demis de la Universitatea Craiova după doar şapte meciuri. Oltenii au ajuns la un acord cu Mirel Rădoi, care urma să fie prezentat oficial, marţi, 9 august, la sediul clubului din Bănie.

09 aug. 2022, 12:49
Mirel Rădoi s-a înţeles cu Universitatea Craiova: contract pe doi ani. Laszlo Balint a primit 50.000 de euro după ce a fost demis
Mirel Rădoi, antrenor la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi s-a înţeles cu Universitatea Craiova. Mihai Rotaru i-a oferit fostului selecţioner un contract ca în iunie 2022, atunci când Mirel Rădoi a reduzat postul. Mirel Rădoi va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună, același pe care îl avea și Laurențiu Reghecampf. De asemenea, are specificate în contract bonusuri de obiectiv. Mirel Rădoi și-ar fi impus și staff-ul la Universitatea Craiova: Florin Constantinovici (cu care a colaborat la naționala de tineret a României), Robert Tufiși și Mihai Ianovschi (care a fost antrenor la FC Argeș). Acesta ar urma să debuteze ca antrenor al Universității Craiova joi, 11 august, de la ora 20:30, în manșa a doua din turul trei preliminar al Conference League, pe „Ion Oblemenco”.

Mirel Rădoi și-a scos la vânzare bolidul de lux. Cât cere pe un model unicat în România

Laszlo Balint a bătut palma cu Mihai Rotaru și va primi 50.000 de euro pentru rezilierea înțelegerii. „Mulțumim, Laszlo Balint! Universitatea Craiova și domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăți în jurul orei 17:00. Forza Știința! Și nu uitați că joi, în #VulcanulDePeOblemenco, forțăm calificarea, în premieră de la revenirea Științei, în Play-Off-ul UEFA Europa Conference League”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a celor de la Universitatea Craiova.

Antrenorul semnase în vara aceasta pe doi ani cu oltenii. Universitatea Craiova are doar cinci puncte după primele patru etape din SuperLiga. În plus, echipa olteană riscă să fie eliminată în turul trei preliminar din Conference League, după eșecul din manșa tur cu echipa ucraineană Zorya Luhansk, scor 0-1.

Viviana, soția lui Mirel Rădoi, a blocat strada cu un BMW de150.000 de euro lăsat pe avarii. A stat o oră la salon!