Mirela Boureanu Vaida, declaraţii incendiare înainte de a-i lua locul Simonei Gherghe

Mirela Boureanu Vaida este una din cele mai îndrăgite prezenţe ale micului ecran. Obişnuită să petreacă ore în şir, zi de zi, în faţa camerelor şi a telespectatorilor, pauza de maternitate a venit ca un şoc pentru vedetă.

RomaniaTV.net
08 feb. 2017, 09:11
Mirela Boureanu Vaida, declaraţii incendiare înainte de a-i lua locul Simonei Gherghe

Mirela Boureanu Vaida a dat de înţeles că îi este dor de public şi că abia aşteaptă să se întoarcă pe micul ecran.

Printre numele care îi vor lua locul Simonei Gherghe, la cârma emisiunii „Acces Direct” s-a numărat şi Mirela Boureanu Vaida, despre care producătorii emisiunii au considerat că ar fi cea mai potrivită.

Dorul de televiziune se pare că a împins-o pe vedeta Tv să accepte noua provocare, însă până atunci, atât ea cât şi cei din echipa emisiunii preferă să păstreze misterul şi să evite discutarea acestui subiect, scriu cei de la WoWBiz.ro.

„M-am speriat foarte tare de pauza de televiziune, pentru că ştiam că atunci când Vladimir va veni pe lume, eu voi lua o pauză mai mare decât s-a întâmplat la Carla şi mi-a fost foarte greu în prima luna, fiindcă veneam dintr-un mediu cu o viteză foarte mare de muncă, iar deodată să pui stop şi să stai în casă cu 2 copii care plâng în acelaşi timp, se trezesc în acelaşi timp, au nevoie de ţine în acelaşi timp, vor să-i iei în braţe în acelaşi timp şi nu mai poţi să faci nimic din ce îţi plăcea altă dată presupune un şoc destul de mare.

Dar nu ştiu când trece ziua şi spun asta tuturor celor care cred că a stă cu  un copil în casă înseamnă să te plictiseşti. Nu, nu ai timp, nu îţi ajung orele”, a declarat fosta prezentatoare. 

Citeşte şi  Mirela Boureanu Vaida NU se sfieşte să recunoască că şi-a lăsat copiii acasă şi a fugit cu soţul: „Da, am plecat de acasă!”