Fanii lui Jamie Foxx și-au exprimat îngrijorarea față de starea de sănătate a actorului, după recenta sa spitalizare. Ei susţin că informaţiile despre starea vedetei sunt contradictorii

Fanii lui Jamie Foxx se tem pentru starea de sănătate a acestuia şi susţin că informaţiile sunt contradictorii. Unele surse susţin că Jamie Foxx este bine, iar altele spun că actorul are nevoie de toate rugăciunile fanilor.

12 mai 2023, 21:36
Fanii lui Jamie Foxx și-au exprimat îngrijorarea față de starea de sănătate a actorului, după recenta sa spitalizare. Ei susţin că informaţiile despre starea vedetei sunt contradictorii

Fanii lui Jamie Foxx și-au exprimat îngrijorarea față de starea de sănătate a actorului, după recenta sa spitalizare. Temerea lor este generată de faptul că înformaţiile despre starea de sănătate a actorului sunt contradictorii.

Starul premiat cu Oscar se află în prezent la o unitate medicală din Georgia, unde este ținut sub observație, după ce a suferit o „complicaţie medicală”

Citeşte şi De ce nu-i spune Andreea Antonescu primei sale fiice de despărțirea de Victor Vrînceanu: „Este greu să nu dezamăgești un suflet curat și sincer”

Într-o postare recentă pe Instagram , pe contul actorului a apărut mesajul: „Apreciez toată dragostea!!! Te simți binecuvântat”, urmat de emoji-uri cu mâini, inimă și o vulpe care se roagă.

Nu este clar dacă Foxx însuși a făcut postarea. Nu au fost împărtășite alte detalii despre starea sa, ceea ce duce la speculații despre cât de gravă este boala lui.

Citeşte şi Radu Pietreanu, dezvăluiri despre succesul artistic: „Adrian Păunescu chiar mi-a schimbat viața, fără glumă”

Fiica lui Jamie, Corinne Foxx, în vârstă de 29 de ani, care este DJ, a anunţat că își va lua concediu pentru a ajuta la recuperarea celebrului ei tată.

Foxx, în vârstă de 55 de ani, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în 2005 pentru interpretarea pianistului și cântărețului Ray Charles în filmul biografic Ray.