Mirela Petrean, mărturisiri din camera hiperbară. S-a tratat la Clinica Nera cu 4 luni înaintea lui Mâţu Stoian: „Se intra pe semnătură! Unii acuzau dureri în ureche!” 

Mirela Petrean a urmat terapia cu oxigen hiperbar, cu 4 luni înaintea lui Petrică Mâțu Stoian, la Clinca Nera. Interpreta de muzică populară a vorbit despre experiența sa, dar și despre spaima pe care a trăit-o în momentul în care a aflat de moartea reputatului artist!

17 nov. 2021, 08:18
Mirela Petrean, mărturisiri din camera hiperbară. S-a tratat la Clinica Nera cu 4 luni înaintea lui Mâţu Stoian: „Se intra pe semnătură! Unii acuzau dureri în ureche!” 
Mirela Petrean s-a tratat la Clinica Nera înaintea lui Petrică Mâţu Stoian

Mirela Petrean, mărturisiri din camera hiperbară. S-a tratat la Clinica Nera cu 4 luni înaintea lui Mâţu Stoian. Interpreta a fost pacienta doctorului Bogdan, același care i-a aplicat terapia cu oxigen hiperbar şi nlui Pterică Mâţu Stoian, cu doar câteva ore înainte ca artistul să moară!

Mirela Petrean, mărturisiri din camera hiperbară. S-a tratat la Clinica Nera cu 4 luni înaintea lui Mâţu Stoian

„Eu n-am avut nici un fel de problemă, am fost în luna iulie a acestui an, am făcut 10 ședințe de terapie. Pentru mine a fost benefică terapia, eu m-am simțit foarte bine după cele 10 ședințe. Veneam tot după COVID-19 și aveam o stare permanentă de oboseală și nu puteam să cânt. Chiar după primele ședințe am simțit o ameliorare… Ei mi-au recomandat mai multe ședințe, dar având în vedere că și prețul era cam piperat, am ales să fac 10 ședințe, să aibă efect”, a spus Mirela Petrean pentru WOWbiz.

Clinica Nera, acuzată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian, legături la vârful Bisericii Ortodoxe Române

„Chiar la doctorul Bogdan am fost și eu, la cel la care a fost și Mîțu Stoian. Dar pe lângă el mai erau încă vreo trei medici, în fiecare zi era altul de gardă. Ne monitorizau pe rând. Ca om, mie mi s-a părut foarte ok. Eu credeam că are și vreo specializare în domeniu, acum am înțeles că sunt doar niște cursuri și că dânsul e de fapt psihiatru”, a mai spus interpreta.

Clinica Nera, mesaj de ultimă oră după ce a fost închisă temporar: „Terapia hiperbară și Clinica Nera NU au fost cauza tragicului deces al maestrului Petrică Mîțu-Stoian!”

Mirela Petrean a dezvăluit şi procedura tratamentului cu oxigen hiperbar: „Trebuia să fim acolo cu o jumătate de oră înainte, eram luați în evidență, ni se lua tensiunea și saturația, iar apoi semnai. Pe semnătură se intra în camera hiperbară. Prima ședință de terapie se face de probă și durează în jur de o oră, cu intrat în camera hiperbară și cu stat într-un fel de anticameră, unde este o altă presiune, mai slabă. Au mai fost persoane care acuzau dureri în ureche, de exemplu dacă presiunea era foarte puternică și nu suportau… aveai impresia ești cu un submarin și ți se înfundă foarte tare urechile! Erau oameni care acuzau că le pocnesc foarte tare urechile și atunci le puneau niște picături”.

„Oxigenul nu vine cu presiune. Adică eu nu am simțit așa ceva. Simți că vine un aer curat, ca atunci când mergi la munte și tragi aerul ăla. Văzând la televizor ce s-a întâmplat, acum îmi dau seama la ce risc m-am expus, că poate și dăunează… Poate puteam să pățesc și eu mult mai rău. Am stat așa și m-am gândit… doar că nu am avut nici un fel de stare proastă. Doar puțină amețeală, după ce ieșeam, pentru că este foarte puternic oxigenul”, a încheiat Mirela Petrean.