Mirela Vaida, ofertată de concurenţă. Prezentatoarea TV spune totul despre plecarea de la „Acces Direct”: „Eu trebuie să fiu împreună cu acest motor. Sunt niște copii acolo, care vin la 9 și pleacă la 21”

Mirela Vaida prezintă emisiunea "Acces Direct"din 2019, după plecarea Simonei Gherghe de la cârma acesteia, şi tot de atunci emisiunea este în topul audienţelor. Astfel de rezultate aduc orice jurnalist în atenţia concurenţei, aşa se face că nici Mirela Vaida nu a fost ocolită de oferte de la diverse posturi.

17 mai 2023, 16:59

Mirela Vaida munceşte din greu pentru fiecare ediţie a emisiunii, astfel încât emisiunea să fie fără cusur. Şi cu siguranţa tot atât de mult s-ar implica indiferent care ar fi emisiunea pe care ar prezenta-o şi indiferent la ce post TV ar lucra.

Mirela Vaida, ofertată de concurenţă. Prezentatoarea TV spune totul despre plecarea de la „Acces Direct”

Vedeta Antena Stars a recunoscut că a fost ofertată de nenumărate ori de concurenţăl, dar că de fiecare dată a declinat ofertele datorită ataşamentului pe care l-a dezvoltat faţă de colegii de la Antena Stars.

Echipa, e foarte simplu. Îți faci o echipă, te sudezi cu ea, ești împreună la bune și la rele. Noi chiar am trecut prin multe bune și rele. Aceste lucruri reprezintă o anumită energie care se construiește acolo. Ai încredere în echipă. Știi că echipa nu te lasă. Știi că echipa trece cu tine prin foc și prin sabie. Este foarte greu să găsești oameni loiali.

Televiziunile sigur că pot să vină cu tot felul de oferte. Unele pot să fie serioase, altele nu. Depinde de tine dacă te duci după steluțe și artificii sau dacă îți dorești să construiești lucruri care să dureze. Eu am ales să rămân cu echipa, deși am avut un moment în care puteam alege să plec.

Citeste si Acuzaţii grave la adresa prezentatoarei Mirela Vaida. După Mara Bănică, o altă vedetă o face praf: „Este o femeie frustrată, îmi jignea soţul”

Am făcut-o pentru că mi-am dat seama că nu pot să fiu doar eu și să gândesc de azi pe mâine. Eu trebuie să fiu împreună cu acest motor, care lucrează ca într-o redacție de știri zi și noapte. Sunt niște copii acolo, în redacție, care vin dimineața la 9 și pleacă seara la 21. Exact așa stau lucrurile, zi de zi”, a explicat Mirela Vaida pentru  EGO.ro.

Pentru activitatea desfăşurată în televiziune, Mirela Vaida a fost recent recompensată cu premiul pentru excelență.

Vedetea povesteşte că, la începuturile sale la „Acces Direct”, i-a fost cumplit de greu, fiind uşor impresionabilă. Izbucnea în lacrimi la fiecare caz social pe care-l prezenta în emisiunea, dar, cu timpul, a învăţat să-şi gestioneze emoţiile.

Citeste si Mara Bănică, dezvăluiri despre salariile vedetelor din Antenă: „Câştigam mai mulţi bani decât Mirela Vaida”. Ce relaţie are cu actuala prezentatoare de la Acces Direct, dar şi cu fosta, Simona Gherghe

M-am imunizat. Mi-am dat seama că, dacă plâng, nu pot să mai conduc emisiunea și să îi mai ajut. Până la urmă, ei vin la noi cu un strigăt de disperare. Încearcă să își facă povestea cunoscută, simțind că așa îi vede cineva. Sau că povestea nu mai este doar a lor, devine a tuturor. Poate așa, se rezolvă”, a mai spus Mirela Vaida pentru sursa citată.