Mirela Vaida a împlinit 41 de ani. Imagini spectaculoase de la petrecere FOTO

Mirela Vaida a împlinit de curând 41 de ani, iar de ziua ei, prezentatoarea de la Acces Direct, a petrecut românește.

18 mart. 2023, 10:04

Mirela Vaida a împlinit, pe 16 martie, 41 de ani. Prezentatoarea a petrecut alături de familie și prieteni, iar colegii de pe platourile de filmări i-au făcut o surpriză extrem de frumoasă. Întreaga echipă s-a organizat și i-au pus acesteia un jilt roșu în fața redacției, unde s-au fotografiat și au ciocnit un pahar de șampanie.

„Veni și ziua lui 41. Dragii mei, am avut o zi aniversară absolut fantastică! Vreau să vă mulțumesc, fiecăruia în parte, pentru miile de mesaje transmise, pentru toate gândurile bune și emoționante! M-ați copleșit!  

Ziua mea a fost perfectă datorită copiilor mei care mi-au sărit în pat dis-de-dimineață, datorită colegilor mei „nebuni” și frumoși de la Acces Direct care mi-au pus jilt în fața redacției, afară, în ploaie,  și care au mai scos și câțiva cireși de plastic pentru o atmosferă mai primăvăratecă, datorită vouă, rude și prieteni!

Mulțumesc, dragi prieteni, că existați și că îmi faceți viața așa frumoasă!”, a scris Mirela Vaida.

Citește și: Doliu în familia lui Ștefan Stan! Persoana care i-a marcat viața artistului s-a stins: „A murit singur”

Ajunsă acasă, vedeta a mărturisit că aici este locul în care se simte cel mai bine.

„Am ajuns acasă, unde-i cel mai bine! Vă mulțumesc din toată inima pentru ziua asta!”, a spus ea.

Mirela Vaida, cerută în căsătorie la semafor

Când a schimbat prefixul la 40, prezentatoarea recunoștea că se teme de această vârstă, dar că viața abia acum începe.

„Mereu mi-a fost teamă de numărul ăsta… La 40, nu mai ești nici copil, nici tânăr ești matur, la apogeu!  Niciodată nu m-am uitat la vârsta de 40 că la ceva „wannabe”!  Probabil că nu eram împlinită cu mine însămi! (…) Abia acum începe viața!”, spunea prezentatoarea anul trecut.

Citește și: Ar putea fi despărțirea anului. Ce se întâmplă între Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean? Și-au dat unfollow reciproc

Mirela este căsătorită din 2009 cu Alexandru Vaida, alături de care are trei copiii – pe Carla de 8 ani, Vladimir, în vârstă de 7 ani, și Tudor, în vârstă de 4 ani.

Aceasta a povestit că a fost cerută de soție la semafor, în timp ce se afla în mașină și aștepta de minute bune să treacă de semaforul de la Unirii de la fântâni.