Mirela Vaida a izbucnit nervos după decizia procurorilor: Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea şi teama!

Mirela Vaida a venit cu o declaraţie extrem de dură după ce procurorii care s-au ocupat de cazul în care vedeta a fost atacată cu un bolovan în timpul emisiune au decis să schimbe încararea acuzaţiilor.

17 apr. 2021, 15:44
Mirela Vaida a izbucnit nervos după decizia procurorilor: Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea şi teama!

Mirela Vaida a izbucnit nervos după decizia procurorilor. Judecătorii au decis să renunţe la cea mai gravă acuzaţie, cea de tantitvă de omor şi cercetările vor continua pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri.

Mirela Vaida a izbucnit nervos după decizia procurorilor. Anunţul făcut de vedetă

„Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care trăiesc din acel moment. Se face o lună de la atac şi acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce să cer unor femei bolnave, fără adăpost.

Am ce să cer unor procurori care sunt plătiţi de noi ca să ne apere, care nu ştiu să-şi facă datoria sau nu văd acest pericol iminent pe care eu îl văd. Sunt revoltată, mai ales că sunt jurist de profesie. Mă simt în pericol în acest moment şi sunt indignată Am trăit o ameninţare legată de viaţa mea, s-a întâmplat în direct dintr-o breşă de securitate a echipei de pază. (…) Femeia a venit cu patru bolovani de câte trei kilograme. Ea nu ştiu dacă va răspunde penal sau nu, aşteptăm încă expertiza de la IML.

Cum poate procurorul să spună că este numai distrugere de bunuri şi ultraj contar bunelor moravuri? Practic, procurorul ne spune cu subiect şi predicat, într-o ţară a UE că putem oricând să dăm cu bolovani în cap pe stradă, că nu te las până nu te omor, că dacă faci aceleaşi lucruri nu răspunzi penal. Cel puţin asta înţeleg eu din ce spune procurorul în ordonanţă.”, a spus Mirela Vaida.

Procurorii au evidențiat în ordonanţa de clasare că pentru a fi întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă de omor, este necesară întrunirea unor elemente obiective şi subiective, spune a1.ro.

De asemenea, aceștia au subliniat și că este necesară stabilirea cu certitudine a intenţiei unei persoane de a suprima viaţa altei persoane pentru ca o persoana să fie acuzată.

Procurorii au menționat că în momentul în care atacatoarea a spus că vrea să îi „rupă capul” Mirelei Vaida ar fi mărturisit aceste lucruri, ca să o determine pe prezentatoare să îi dea o sumă de bani pe care i-ar fi datorat-o.

Citeşte şi: Lovitură pentru Mirela Vaida! Procurorii au dat un verdict neașteptat după ce vedeta a fost atacată! Prezentatoarea a rămas fără cuvinte


loading...
Partenerii noștri