Mirela Vaida a pierdut două sarcini: „Ne luptăm cu o afecţiune numită infertilitate”

Mirela Vaida a trecut prin momente grele înainte să dea naştere celor trei copii. Puţini ştiu că vedeta a pierdut două sarcini, însă nu şi-a pierdut speranţa şi a reuşit să aducă pe lume doi băieţi şi o fetiţă. Însă, nu vrea să se oprească aici, îşi doreşte să mai dea viaţă unei fetiţe.

23 nov. 2020, 12:38
Mirela Vaida a pierdut două sarcini: „Ne luptăm cu o afecţiune numită infertilitate”
Mirela Vaida a pierdut două sarcini

Mirela Vaida a pierdut două sarcini, însă acest lucru nu a făcut-o să renunţe la ideea de a avea copii. Prezentatoarea Antenei 1 a mărturisit că problema este, de obicei, stresul şi modul de viaţă, din cauza poluării, dar şi a alimentaţiei.

Citeşte şi: Ce salariu avea Mirela Vaida la primul job: „Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament”

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

Da, eu mi-am dorit foarte mult copii şi, într-adevăr, primele două sarcini au fost pierdute, însă partea bună este că, atunci când pierzi o sarcină, înseamnă că poți să rămâi însărcinată. Femeile trebuie să înțeleagă că astăzi, din cauza stresului şi a modului de viață, din cauza poluării şi a ceea ce mâncăm, ne luptăm cu o afecțiune numită infertilitate.

În momentul în care tu rămâi însărcinată, dar pierzi sarcina, din varii motive, înseamnă că un prim pas a fost făcut, înseamnă că tu poți să rămâi însărcinată, şi ăsta e cel mai important lucru.

Sunt sarcini toxice, pentru corp, pe care el le respinge, sunt sarcini extrauterine, aşa cum am avut şi eu una, şi era foarte periculoasă. Dumnezeu ştie foarte bine ce să ne dea şi poate că acele două pierderi de sarcină pentru mine au fost nişte pregătiri.

Corpul selectează natural ce e sănătos pentru tine şi ce nu. Dacă trupul meu a respins două sarcini, înseamnă că ele nu erau bune. Şi atunci am primit acest lucru aşa, am fost şi mi-am făcut nişte controale mai amănunțite, mi-am dat seama că nu e nicio problemă la mine şi că a fost doar destinul.

M-am dus cu credință înainte, am trecut peste asta şi iată dovada, am născut 3 copii în 4 ani, toți pe cale naturală, alăptați exclusiv până la 6 luni. Nu a fost uşor, dar este ceea ce eu mi-am dorit foarte mult şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face la fel„, a declarat Mirela Vaida pentru Viva.ro.

Citeşte şi: Mirela Vaida şi soţul ei au împlinit 11 ani de căsnicie. Ce cadou a primit vedeta: „A plecat în oraş şi a venit cu…”

Mirela Vaida, despre al patrulea copil

Atât ea, cât şi restul membrilor familiei îşi mai doresc o fetiţă, însă vrea să mai aştepte vreo 2-3 ani, deoarece mezinul familiei este încă mic.

Noi nu am renunțat la idee, dar ne dăm seama că e un pic cam greu, mai ales acum, pentru că şi cel mic e încă destul de mic, abia are un an şi jumătate. Poate peste vreo 2-3 ani să mai facem o fetiță, dar nu ştim ce va mai fi atunci.

Teoretic, ne mai dorim o fetită şi eu, şi soțul meu, şi copiii îşi mai doresc o surioară, practic, hai să vedem ce se întâmplă cu lumea, cu noi, să putem să muncim în continuare, să le asigurăm copiilor un nivel de trai, fiindcă pentru noi al patrulea copil nu mai înseamnă o povară, nu ne-ar lua pe neaşteptate această veste, dimpotrivă, ar fi o mare bucurie.

Dar mai avem încă 3 şi sunt mici, de aceea poate i-aş mai lăsa un pic să crească şi, poate, peste vreo 2-3 ani n-aş spune nu. Iar dacă va fi aşa, cu siguranță veți fi primii care află”, a mai spus vedeta pentru sursa menţionată mai sus.