Mirela Vaida, anunţ surprinzător după 13 ani de căsnicie. Ce se întâmplă cu cei trei copii ai vedetei

Mirela Vaida petrece Crăciunul, ca în fiecare an, alături de familie. Prezentatoarea a oferit un interviu în care a vorbit despre planurile de sărbători.

25 dec. 2022, 18:17

Mirela Vaida petrece Crăciunul în sânul familiei, iar apoi copiii vor merge la soacra acesteia, pentru ca ea și Alexandru Vaida să se bucure de puțin timp împreună. Și Revelionul îl vor face tot în doi, având în plan să se distreze până dimineața.

Abia după Anul Nou copiii se vor întoarce acasă, părinții chefuind pe deplin alături de prieteni.

„După ce facem Crăciunul în familie, copiii zboară la soacra mea, la Cluj. Noi rămânem o săptămână singuri, avem Revelionul, ne dstrăm până dimineața. Eu merg să cânt la Brașov, ne invităm prieteni, o să ne facem și puțin de cap.

Ulterior, ei vin, iarăși începem pregătirile, începe semestrul al doilea de școală. Dar, să știi că secretul este ca la câteva weekend-uri, un weekend să fie al nostru”, a declarat Mirela Vaida, pentru ego.ro.

Citește și: Klaus Iohannis a mers de Crăciun la biserică, împreună cu soţia sa. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă

Prezentatoarea de la Acces Direct nu stă numai cu soțul ei doar de Revelion, Aceasta a povestit că își alege un weekwnd în care pleacă cu Alexandru într-un city break, fără să conteze locația.

Mirela Vaida pune preț pe deconectare și alege mereu zboruri care să nu dureze mai mult de două ore. Pentru ea și soțul ei, două nopți de unii singuri sunt perfecte.

„Eu și soțul luăm bilete unde găsim, plecăm într-un city break, nu contează unde, orice Capitală a lumii te deconectează, mai ales dacă e aici, în Europa, la 2 ore de zbor. (…). Te deconectează 2 zile și te încarcă pentru încă o lună. Asta te menține”, a mai spus vedeta.

Citește și: Cristi Borcea are grijă ca soţiei sale să nu-i lipsească nimic. Care este cel mai frumos cadou pe care i l-a făcut Valentinei Pelinel

Mirela Vaida, despre al patrulea copil

Vedeta a mărturisit că nu mai are răbdare pentru încă un copil, așa că preferă să se bucure de cei trei pe care îi are deja. Totuși, dacă s-ar întâmpla să rămână însărcinată, nu ar da cu piciorul niciodată.