Mirela Vaida are probleme de sănătate după vacanţa din Deltă: „Să mă operez?!”

Mirela Vaida are probleme de sănătate după vacanţa din Deltă, acolo unde a mers alături de familie pentru câteva zile. În momentul în care s-a întors acasă, prezentatoarea TV le-a mărturisit prietenilor virtuali faptul că nu se simte bine.

03 aug. 2022, 08:40

Mirela Vaida are probleme de sănătate după vacanţa din Deltă. Îngrijorată fiind, artista și-a pus întrebarea dacă cumva ar trebui să recurgă la vreo operație. Ea nu și-ar dori să se ajungă în acel punct și le cere un sfat prietenilor virtuali.

Mirela Vaida are probleme de sănătate după vacanţa din Deltă

Mirela Vaida le-a mărturisit utilizatorilor care o urmăresc faptul că se confruntă cu o afecțiune la unul dintre ochi, de care suferă de ceva vreme, și anume șalazionul. Aceasta reprezintă o inflamație sterilă rezultată în urma blocării canalului de excreție a glandelor sebacee ale pleoapelor.

M-am întors din vacanță … parcă nici n-a fost, patru zile zici că au fost patru minute. (…) M-a întrebat cineva dacă mi-a trecut șalazionul. Nu, ăsta rămâne aici. Nu știu ce să-i fac, să mă operez?! Îl las așa…”, le-a spus Mirela Vaida urmăritorilor săi.

Citeşte şi: Emily Burghelea o face praf pe Mirela Vaida: „Falsă şi duplicitară”

Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână

Vedeta le-a dezvăluit prietenilor virtuali că își dorește să obțină o siluetă de invidiat. Așa că a început să urmeze o cură de slăbire care, spune ea, face minuni. Mirela Vaida a mărturisit că a fost la rude și la ziua lui Pepe și nu a rezistat în fața bunătăților care erau pregătite acolo, așa că a renunțat pentru câteva ore la regim și s-a bucurat de petrecere.

A trecut o săptămână de când am început dieta. Hai să vedem, 56,9. Am început dieta cu 59,7 kilograme. Deci am dat aproape trei kilograme.

Ideea este că aș fi dat și mai mult, dar am fost pe la rude, m-au pus la masă, am fost la ziua lui Pepe, mi-a dat să mănânc tort, să beau șampanie, deci dacă am și trișat și tot am dat jos trei kilograme, vă dați seama ce bună este această dietă”, a spus Mirela Vaida.