Mirela Vaida este disperată. Anunţul făcut despre Antoanela: „Mi-a spart degeaba mașina…”

Mirela Vaida este disperată. Prezentatoarea TV are probleme foarte mari cu Antoanela, femeia care a atacat-o în platoul emisiunii Acces Direct, iar în urmă cu câteva zile i-a făcut mașina praf.

29 iun. 2022, 16:41
Mirela Vaida este disperată. Anunţul făcut despre Antoanela: „Mi-a spart degeaba mașina…”

Mirela Vaida este disperată. Vedeta trece din nou prin clipe de groază, din cauza atacurilor repetate din partea Antoanelei şi se teme pentru viața ei. Artista este sigură că femeia va lovi din nou și se arată extrem de dezamagită de reacția autorităților, care au lăsat-o liberă, în loc să o trimită după gratii pentru faptele sale.

Citeşte şi: Mirela Vaida a pierdut două sarcini: „Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil”. Vedeta vrea acum gemene!

Mirela Vaida este disperată

Mirela Vaida i-a transmis un mesaj deputatului Dumitru Coarnă, fost preşedinte al Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor. Tot cu această ocazie, a venit și cu noi detalii privind ultimul atac al Antoanelei, cel în care femeia i-a distrus mașina Mirelei Vaida.

Respectivul autoturism era luat în leasing și doar firma care deține mașina poate să depună plângere penală împotriva agresoarei, lucru pe care nu dorește însă să îl facă.

Domnule Coarnă, mai vorbiți undeva, în Parlament, să se întâmple ceva, pentru că nimeni nu face nimic și ea tot o să vină aici, știți, nu?! O să îmi spargă câte o mașină, câte o mașină, dar dacă nu cumva îmi dă mie în cap, la un moment dat, ca să termine și încheiem discuția.

Din păcate, am rămas fără mașină și ea se pare e tot liberă pe străzi. Firma de leasing la care am eu mașina nu vrea să depună plângere penală. Și atunci nu are nimeni ce să îi facă. Mi-a spart degeaba mașina…”, s-a plâns Mirela Vaida în direct, în timpul emisiunii.


loading...