Mirela Vaida mai vrea un copil: „Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic”

Mirele Vaida a dezvăluit că își dorește să devină din nou mămică, chiar dacă are trei copii. Vedeta spune că faptul că anul acesta a schimbat prefixul nu este o piedică pentru ea să aducă pe lume încă un copil, chiar doi.

27 apr. 2022, 12:05

Mirela Vaida are trei copii minunați și nu exclude ideea de a fi, din nou, mamă. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a dezvăluit într-un interviu pentru TV Mania că se simte o femeie împlinită şi nu exclude să mai facă un copil.

„Am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra 4 din fața vârstei mele nu mă oprește.

Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai doir un copil, poate chiar doi. Și dacă ar veni deodată n-ar fi nicio problemă! Pentru mine toate numerele acestea, 40 de ani și 3 copii, înseamnă de fapt esența vieții, împlinirea vieții.

Citeşte şi: Mirela Vaida, brunetă şi cu breton. Schimbarea radicală de look a uimit pe toată lumea

Chiar sunt un om împlinit și fericit care nu mai are nimic de demonstrat nici în plan personal și cu atât mai puțin în plan profesional. Pentru că eu sunt acum acolo unde îmi doream să fiu la 40 de ani: să mă bucur de viață, de curtea mea, de animăluțe și, mai presus de toate, de cei trei copii care ne fac viața fericită și care ne dau sens în fiecare zi”, a dezvăluit Mirela Vaida pentru TV Mania.

Citeşte şi: Clipe grele pentru Mirela Vaida. Toţi trei copiii i s-au îmbolnăvit în acelaşi timp, dar de boli diferite: „Dacă nu murim acum sigur mai trăiesc o sută de ani”

Mirela Vaida a spus că se simte împlinită şi din punct de vedere profesional.

„Sunt pasionată de munca mea, îmi place teleziunea în direct, îmi plac anchetele, îmi plac lucrurile care cer o anumită justiție și o anumită autoritate. Îmi place adevărul și, mai presus de toate, îmi place să ajut oamenii”, a mai spus Mirela Vaida.