Mirela Vaida, distrusă în direct: „Când ai copii, ai totul, este îngrozitor”

Mirela Vaida s-a declarat șocată de tragedia din Timișoara, după ce o tânără mamă s-a aruncat cu tot cu copii în brațe de la etajul zece al unui bloc.

03 mai 2022, 20:37
Mirela Vaida, distrusă în direct: „Când ai copii, ai totul, este îngrozitor”

Mirela Vaida a răams înmărmurită de durere în direct atunci când a vorbit de tragedia petrecută marți, când o tânără s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc cu ambii săi copii. Toți trei au murit.

Prezentatoarea de la Acces Direct s-a declarat şocată de gestul mamei în vârstă de 32 de ani. Vedeta a spus că acest caz este unul „îngrozitor” mai ales pentru că așa s-a terminat și viața a doi copii complet nevinovați.

O femeie s-a aruncat de pe un bloc din Timişoara împreună cu copiii ei de în vârstă de 3 şi 6 ani. Toţi trei au murit
Mirela Vaida s-a declarat profund impresionată de acest caz, spunând că mama copiilor a vrut ca ei să moară în acest fel. Scenele de la fața locului i s-au părut cumplite prezentatoarei TV. ”Este îngrozitor, mai ales că acum vorbim despre o mamă care a sărit odată cu ei. Deci mama a fost cea care a vrut ca ei să sfârșească așa.

Și facem un apel, pentru că e clar, societatea toată trece prin momente cumplite, venim după o pandemie, cu presiunea războiului. E clar că trecem prin momente foarte grele noi toți”, a spus Mirela Vaida.

 

Femeia care s-a aruncat de pe un bloc împreună cu copiii ei urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor

Femeia de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, împreună cu copiii ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani, urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase în urmă cu mai multă vreme. Poliţiştii şi procurorii au deschis dosar penal în acest caz.

Tatăl celor doi copii de 3 şi 6 ani se află în Austria, unde plecase la muncă. Urma să se recăsătorească cu mama copiilor săi, actele fiind depuse la Primăria Timişoara în data de 19 aprilie. Cei doi divorţaseră în urmă cu mai multă vreme, iar femeia a încercat să îşi refacă viaţa alături de un alt bărbat, însă, după un timp, a decis să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei.

Noi detalii în cazul mamei care s-a aruncat cu cei doi copii în brațe, de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara


Femeia nu locuieşte în blocul cu 10 etaje de pe terasa căruia s-a aruncat alături de cei doi copii ai ei, ea s-a deplasat la această adresă cu o maşină

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă în cazul incidentului de la Timişoara şi fac cercetări pentru ucidere din culpă în încercarea de a înţelege ce anume a împins-o pe femeie la gestul extrem şi în ce condiţii s-a petrecut sinuciderea.

Femeia a sărit de pe un bloc de 10 etaje, din Timişoara, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani. Femeia şi băiatul au fost declaraţi decedaţi, iar fata prezinta semne vitale, însă ulterior a decedat şi ea.

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a transmis că părinții ar trebui să fie mai mulțumiți cu ceea ce au. Copiii sunt adevăratele comori din viața cuiva și nimeni nu ar trebui să comită asemenea gesturi extreme, consideră vedeta TV.