Mirela Vaida, dezvăluire neaşteptată despre al patrulea copil: „Îmi doresc să fie gemene”

Mirela Vaida, dezvăluire neaşteptată despre al patrulea copil. Chiar dacă are deja trei copii şi nu sunt foarte mari de vârstă, prezentatoarea a mărturisit că şi-ar mai dori, ba chiar gemene, "să fie mai multe femei în casă".

28 dec. 2022, 18:03
Mirela Vaida, dezvăluire neaşteptată despre al patrulea copil: „Îmi doresc să fie gemene”
Mirela Vaida, dezvăluire neaşteptată despre al patrulea copil

Mirela Vaida, dezvăluire neaşteptată despre al patrulea copil. Vedeta nu doar că are o carieră de invidiat, ci este și mama a trei copii, iar acesta este un full time job. Când nu se află pe platourile de filmare, la teatru sau la vreo cântare, se ocupă de cei trei micuți alături de soțul ei.

Citeşte şi: Mirela Vaida a lipsit de la emisiune. Anunțul făcut de Adrian Velea i-a îngrijorat pe fani: „Sperăm să fie totul ok”

Mirela Vaida, dezvăluire neaşteptată despre al patrulea copil

Prezentatoarea a mărturisit că nu îi este deloc uşor cu trei copii, dar cu toate astea nu spune „nu” dacă va rămâne gravidă. Visul ei este să aibă gemene şi cine ştie, poate va deveni în realitate.

Să știi că mi l-am dorit, dar nu a fost să fie. Acum stăm să ne mai gândim de două ori. Eu am 40 de ani, soțul meu are 44 și încă nu l-am scos pe cel mic din pampers. Încă mai avem accidente cu el noaptea pentru că uită să ne ceară să meargă la toaletă.

Zicem: Dacă nu l-am scos pe el din pampers, cum o luăm de la capăt?’. Nu mai avem nervi, vrem să ne bucurăm de ei, să se îmbrace singuri, să ne putem descurca. Vrem să îi lăsăm singuri acasă, să ieșim la un restaurant, ceea ce nu se întâmplă.

Atunci, stai și te gândești: Când îi mai faci, când îi mai crești, când te mai bucuri de ei?’. Dar nu am zis nu, doar ne gândim că poate că dacă Dumnezeu nu a vrut să ni-l dea, știe El mai bine. Însă, dacă se întâmplă, liniștită îl fac, nici nu mă gândesc. Ba chiar îmi doresc gemene, ca să avem mai multe femei în casă”, a dezvăluit vedeta pentru Ego.ro.