Mirela Vaida, dezvăluiri despre al patrulea copil: „Eu mă consider o mamă tânără”

Mirela Vaida a făcut dezvăluiri despre al patrulea copil. Prezentatoarea TV a tot mărturisit în ultima vreme că îşi mai doreşte un bebeluş. Însă, până acum nu a rămas însărcinată şi nu vrea ca diferenţa să fie foarte mare între copii.

07 iul. 2022, 15:21
Mirela Vaida, dezvăluiri despre al patrulea copil: „Eu mă consider o mamă tânără”
Mirela Vaida, dezvăluiri despre al patrulea copil

Mirela Vaida, dezvăluiri despre al patrulea copil. Din punct de vedere profesional, artista se bucură de un real succes, activând atât în lumea artistică, cât şi în televiziune. Nici de partea personală nu se poate plânge, o familie frumoasă, însă o vrea şi numai numeroasă.

Citeşte şi: Mirela Vaida a pierdut două sarcini: „Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil”. Vedeta vrea acum gemene!

Mirela Vaida, dezvăluiri despre al patrulea copil

Mă gândesc că parcă deja se face diferența prea mare între cel mai mic și următorul care ar veni, Tudor a făcut 3 ani în aprilie. Dacă nu ne-am apucat încă, mai trece un an cel puțin până îl faci, se face diferența prea mare și după aceea te obișnuiești cu ei mari și nu îți mai vine să o iei de la capăt. Dar, niciodată nu spunem niciodată.

Eu mă consider o mamă tânără și m-am descurcat foarte bine cu toți trei. Pe mine nu mă sperie nici dacă vin 2, ceea ce ar fi foarte tare să vină doi o dată sau două o dată. Avem gemeni în familie, a avut bunica mea gemene, chiar dacă nu au trăit, din păcate, că așa erau vremurile, dar a născut două fetițe gemene pe cale naturală. Atunci sunt șanse”, a declarat Mirela Vaida, pentru Impact.ro.

Ce salariu primește pentru emisiunea „Acces Direct”

Mirela Vaida a vorbit, la un moment dat, despre salariul pe care îl primea la Antena 1 pentru emisiunea pe care o prezintă și care s-a mutat de curând la Antena Stars. Chiar dacă nu a spus concret care e suma, sursele ShowBlitz au dezvăluit că prezentatoarea ar primi 5.000 de euro la final de lună.

Salariul vedetei este calculat în funcție de numărul de emisiuni pe care le prezintă într-o lună de zile. Se pare că și-a negociat o anumită sumă pe care o primește după fiecare ediție. La finalul lunii, această sumă este înmulțită cu numărul de emisiuni prezentate.

Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă. Se înmulţeşte cu câte zile am lucrat”, a spus Mirela Vaida la un moment dat.