Noi detalii în cazul mamei care s-a aruncat cu cei doi copii în brațe, de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara

O mamă de 32 de ani s-a aruncat împreună cu cei doi copii ai săi de pe un bloc cu zece etaje din Timişoara. Femeia plecase dimineaţă să-şi ducă cei doi copii, de 3 ani, respectiv 6, la grădiniţă. Pe drum, ceva a făcut-o să se răzgândească. S-a urcat cu micuţii pe bloc şi a sărit cu ei în gol. Mama a murit pe loc. Băieţelul de 3 ani şi fetiţa de 6 ani erau în viaţă la sosirea echipajelor SMURD, dar starea lor era critică şi nu au mai putut fi salvaţi.

03 mai 2022, 13:18
Noi detalii în cazul mamei care s-a aruncat cu cei doi copii în brațe, de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara

Noi detalii în cazul mamei care s-a aruncat cu cei doi copii în brațe, de la etajul 10 al unui bloc de la periferia Timișoarei. Femeia plecase cu cei doi copii spre grădiniţă. Pe drum s-a răzgândit. A parcat maşina pe o trecere de pietoni din apropierea unui bloc de 10 etaje. Cei trei au urcat pe bloc şi s-au aruncat în gol.

Femeia de 32 de ani a murit pe loc. Băieţelul de 3 ani şi fetiţa de 6 ani au murit la scurt timp din cauza rănilor grave provocate de cădere.

Locatarii blocului de pe care cei trei s-au aruncat i-au gasit inconstienti in fata imobilului şi au sunat imediat la 112. Au intervenit rapid 4 echipaje SMURD.

Citeşte şi: Noi detalii în cazul soţilor găsiţi morţi într-un apartament din Bucureşti

Deocamdată nu se ştie motivul cre a împins-o pe femeie la acest gest. Femeia urma să se recăsătorească curând cu tatăl copiilor ei. Cei doi divortasera in urma cu mai multa vreme. Femeia a incercat sa-si refaca viata alaturi de alt barbat, dar s-a despărţit de acesta. Se întorsese la fostul soţ şi urmau să se recăsătorească. Chiar au depus actele la Starea civilă in 19 aprilie.

Tatăl copiilor a fost anunţat de poliţişti despre tragedie. Barbatul, de 36 de ani, se afla in Austria la munca, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Citeşte şi: Soţ şi soţie, găsiţi împuşcaţi în propria casă. Anchetatorii suspectează o crimă urmată de sinucidere