Mirela Vaida este în doliu! Prezentatoarea TV a anunțat că va lipsi de la emisiune

Mirela Vaida lipsește de la emisiune. Este doliu în familia vedetei, iar aceasta trebuie să fie alături de cei dragi în aceste clipe grele.

07 iun. 2023, 09:08
Mirela Vaida este în doliu! Prezentatoarea TV a anunțat că va lipsi de la emisiune

Mirela Vaida este în doliu după ce una dintre cele mai importante persoane din viața ei a plecat într-o lume mai bine. Drept urmare, prezentatoarea de la Antena 1 va lipsi o zi de la emisiunea pe care o moderează. Vedeta și-a pierdut socrul și, pentru înmormântare, va merge la Cluj, acolo unde acesta locuia și unde va fi înmormântat.

Mirela Vaida este în doliu! Socrul ei a decedat

Soțul ei trece prin clipe grele, astfel că vedeta îi va fi alături și-i va da toată susținerea de care va avea nevoie. Vedeta vrea să fie alături și de soacra ei, care a suferit o pierdere foarte grea.

Dacă ieri am lipsit pentru că au fost Rusaliile și pentru că am avut un eveniment frumos, mâine voi lipsi pentru că trebuie să merg la Cluj. Din păcate, tatăl soțului meu a murit și va trebui ca mâine să îl înmormântăm. Este un eveniment destul de greu în familie, mai ales pentru soțul meu, care este singurul copil și pentru soacra mea”, și-a explicat Mirela Vaida lipsa din emisiune.

Citeste si Motivul șocant pentru care Mirela Vaida a ajuns în pragul disperării din cauza soțului ei: „S-a dus cu liniștea mea!”

Regretatul Alexandru Vaida a fost profesor, inginer și ziarist.

Sunt alături de ei cu tot sufletul și mâine va trebui să merg acolo. Pentru toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru Vaida, inginer, profesor și ziarist din Cluj, dacă vor să îl ducă pe ultimul drum, mâine la Cimitirul Greco-catolic, la ora 11:00, îi așteptăm”, a spus vedeta.

Care este relația dintre Mirela și soacra ei

Mirela Vaida a avut o relație excepțională cu socrii ei. Cu doi ani în urmă, după ce soacra ei s-a pensionat, aceasta s-a mutat la București pentru a-i ajuta pe Mirela și pe fiul ei cu treburile casnice și cu creșterea celor trei copii. Adaptarea la viața de Capitală nu a fost ușoară pentru fosta profesoară.

Citeste si TV

Ea avea o viaţă liniştită la Cluj. Avea orele ei acolo, 4 ore pe zi la şcoală… Socrul meu liniştit, lua ziarul, făcea sport… Activităţi de pensionari. Până când a venit aici! Şi când a venit aici, cred că în trei zile-patru a slăbit! S-a tras la faţă! Acum şi-a mai revenit. Are o lună de când a venit la noi, a înţeles care-i ritmul. Nu e uşor pentru ea, să-şi schimbe deodată toată viaţa. E numai cu mâncare, cu aspiratorul, mopul… Noi suntem plecaţi toată ziua”, declara, la acea vreme, Mirela Vaida.

Cele două au o relație excepțională, deși Mirelei nu i-a picat bine, inițial, ritmul lent al soacrei, specific ardelenilor.