Motivul șocant pentru care Mirela Vaida a ajuns în pragul disperării din cauza soțului ei: „S-a dus cu liniștea mea!”

Mirela Vaida a făcut o confesiune care i-a pus pe gânduri pe internauți. Aceasta a dezvăluit care este noua achiziție a soțului ei care o scoate toatal din sărite.

05 iun. 2023, 14:58
Motivul șocant pentru care Mirela Vaida a ajuns în pragul disperării din cauza soțului ei: „S-a dus cu liniștea mea!”
Motivul șocant pentru care Mirela Vaida a ajuns în pragul disperării din cauza soțului ei : „S-a dus cu liniștea mea!”

Mirela Vaida prezintă emisiunea „Acces Direct”din 2019, după plecarea Simonei Gherghe de la cârma acesteia, şi tot de atunci emisiunea este în topul audienţelor. Din acest motiv, ea este considerată una dintre cele mai iscusite prezentatoare TV din România. Aceasta are o familie numeroasă, iar fiecare membru al familie a fost încurajat să își urmeze pasiunile. Fiecare are un hobby complet diferit de cele ale altor mambrii. De exemplu, despre fetița ei se știe că este pasionată de pian și că o face foarte des mândră pe Mirela Vaida, deoarece de multe ori preferă șă își dedice timpul liber muzicii.

Citește și: Mirela Vaida, ofertată de concurenţă. Prezentatoarea TV spune totul despre plecarea de la „Acces Direct”: „Eu trebuie să fiu împreună cu acest motor. Sunt niște copii acolo, care vin la 9 și pleacă la 21”

Și soțul Mirelei Vaida are o pasiune, dar se pare că nu este chiar pe gustul prezentatoarei TV. Aceasta a făcut o postare pe rețelele de socializare în care le arăta fanilor ce va trebui să „suporte” de acum încolo. Aceasta a pozat pentru internauți noua „jucărie” pe care Alexandru Vaida și-a achiziționată. Concret, este vorba despre o motocicletă, care ar putea face orice pasionat de adrenalină invidios. Totuși, Mirela Vaida a mărturisit că este dispusă să facă compromisul de a „suporta” motocicleta, strict pentru că își iubește enorm soțul.

„A venit… S-a dus cu liniștea mea… A venit motocicleta…”, a scris Mirela Vaida în mediul online.

Motivul șocant pentru care Mirela Vaida a ajuns în pragul disperării din cauza soțului ei : „S-a dus cu liniștea mea!”

Cum decurge relația dintre Mirela Vaida și soțul ei

Atât Mirela Vaida, cât și soțul ei au un program extrem de încărcat. Din această cauză, cei doi sunt de multe ori puși în situația de a petrece foarte puțin timp împreună. De cele mai multe ori, momentele lor împreună se rezumă la minutele petrecute la micul dejun și la drumul pe care trebuie să îl facă pentru a-i duce pe cei mici la școală, pentru că fiecare adoarme pe unde apucă.

„Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim.  Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și… Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața. Zic: „Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?”. Al meu zice: „Da, dar și când te prind…”, a povestit Mirela Vaida în podcastul găzduit de Valentin Sanfira.

Citește și: Acuzaţii grave la adresa prezentatoarei Mirela Vaida. După Mara Bănică, o altă vedetă o face praf: „Este o femeie frustrată, îmi jignea soţul”