Mirela Vaida este însărcinată? Anunţul făcut pe Instagram: „Îl facem şi pe al 4-lea”

Mirela Vaida este însărcinată? Este una dintre cele mai apreciate şi urmărite vedete din România, şi asta nu doar datorită activităţii sale profesionale, ci şi pentru familia frumoasă pe care o are. Prezentatoarea are trei copii, însă nu vrea să se oprească aici.

21 iul. 2022, 08:30
Mirela Vaida este însărcinată? Anunţul făcut pe Instagram: „Îl facem şi pe al 4-lea”
Mirela Vaida este însărcinată?

Mirela Vaida este însărcinată? În ultima vreme, artista a tot declarat că ar mai vrea un copil, şi anume o fetiţă, ca să completeze a doua pereche, are deja doi băieţi şi o fată. Prezentatoarea Acces Direct este foarte activă pe rețelele de socializare, motiv pentru care își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Ei bine, de data aceasta, a făcut acum un anunț surpriză.

Citeşte şi: Mirela Vaida este disperată. Anunţul făcut despre Antoanela: „Mi-a spart degeaba mașina…”

Mirela Vaida este însărcinată?

Mirela Vaida a fost una dintre invitatele la ziua lui Pepe şi bineînţeles, l-a cunoscut pe băieţelul lui nou-născut. Aceasta a făcut un story, unde i-a urat „La mulți ani” prezentatorului de la Te cunosc de undeva. Printre alte filmări, vedeta a mai postat un story în care Alina Pușcaș îl ține în brațe pe fiul lui Pepe și al lui Yasmine.

Mirela Vaida a făcut o ironie, spunându-i Alinei Pușcaș, să mai facă și ele un copil, deoarece le stă foarte bine cu bebelușul în brațe. „Uite ce drag ne este de copii mici! Hai să îl facem și pe al 4-lea 😊👁❤️”, a scris prezentatoarea de la Acces Direct pe Instagram.

Cine a fost primul iubit al Mirelei Vaida

Vedeta a devenit celebră datorită televiziunii, dar în 2002, când era o cântăreaţă aflată la început de drum, avea un iubit mai cunoscut decât ea. În acea perioadă, prezentatoarea participase la mai multe festivaluri de muzică şi tocmai câştigase un casting prin care devenise membră a trupei de fete Ho-Ra.

Pentru viitorii ei fani, avem o veste buna: Mirela este singura. Din februarie s-a despartit de iubitul ei, Claudiu de la No-Name”, scriau ziarele in 2003.

Primul iubit al Mirelei a fost Claudiu Popescu, membru fondator al trupei No-Name, în mare vogă la vremea respectivă. Relaţia dintre cei doi a durat aproape un an, apoi fiecare a avut drumul său.

Mirela s-a măritat cu un om de afaceri, Alexandru Vaida, şi a ales calea televiziunii, în timp ce fostul iubit, Claudiu, s-a retras din muzică după dispariţia No Name.