Mirela Vaida face Revelionul departe de România: „Toate ne lasă fără cuvinte! Un loc de văzut măcar odată în viață”

Anul acesta, Mirela Vaida face Revelionul departe de România, în Portugalia. Vedeta a postat pe reţelele de socializare câteva fotografii din vacanţă.

30 dec. 2021, 23:49
Mirela Vaida face Revelionul departe de România: „Toate ne lasă fără cuvinte! Un loc de văzut măcar odată în viață”

Mirela Vaida face Revelionul departe de România, tocmai în Portugalia. Mai precis, vedeta a decis să petreacă ultimele zile ale anului în insula Madeira.

Mirela Vaida face Revelionul departe de România

Prezentatoarea tv se bucură din plin de peisajele superbe din Insula Madeira şi le-a mărturisit fanilor că abia aşteaptă focul de artificii din noaptea dintre ani.

Citeşte şi Petrică Mîţu Stoian, ultima discuţie cu Mirela Vaida. Ce i-a dezvăluit prezentatoarei tv înainte să moară

”Am sosit în insula Madeira în urmă cu două zile și de atunci mă tot minunez de ”sălbăticia” și exuberanta acestui colț de paradis! Peisaje superbe, flori în toate culorile, oceanul agitat sau mângâietor, luminițele de Crăciun care au împodobit capitala ”eternei primăveri”, cum i se mai spune insulei.

Toate ne lasă fără cuvinte! Un loc de văzut măcar odată în viață! Abia aștept trecerea dintre ani când, am auzit, va avea loc aici, pe coasta Oceanului Atlantic, unul dintre cele mai spectaculoase focuri de artificii! Aici sunt 24 de grade acum! În țară la noi cum e vă îmbrățișez cu un pahar de vin din Madeira!”, a scris prezentatoarea de la Acces Direct pe Instagram.

Mirela Vaida este căsătorită din 2009 cu Alexandru Vaida și împreună au trei copii. Carla are șase ani și jumătate, Tudor are cinci ani, iar Vladimir e mezinul familiei, are doi ani și jumătate. Recent, prezentatoarea TV declara că îşi doreşte şi cel de-al patrulea copil.

„Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident. Dar am zis că anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul”, a spus Mirela Vaida pentru OK!Magazine.

Citeşte şi Mirela Vaida s-a întors la prima dragoste. Surpriza uriaşă pregătită fanilor de sărbători


loading...
Partenerii noștri