Mirela Vaida s-a întors la prima dragoste. Surpriza uriaşă pregătită fanilor de sărbători

Mirela Vaida se pregătește temeinic pentru sărbătorile de iarnă. Deşi emisiunea Acces Direct nu îi dă prea mult răgaz, prezentatoarea şi-a găsit timp să le pregătească fanilor o surpriză de sărbători. Vedeta a avut, astfel, ocazia, să revină la prima dragoste, muzica.

07 dec. 2021, 14:56
Mirela Vaida s-a întors la prima dragoste. Surpriza uriaşă pregătită fanilor de sărbători

Mirela Vaida are o carieră frumoasă în televiziune, dar adoră să și cânte. Prezentatoarea a lansat deja câteva melodii în ultima vreme, iar acum, în prag de sărbători, a venit cu o noutate.

Mirela Vaida s-a întors la prima dragoste, muzica

A lansat primul colaj de colinde româneşti. Şi nu le cântă singură, ci alături de fiica ei Carla.

Dragii mei, am asa mari emotii. Tocmai am lansat primul meu colaj de colinde romanesti, autentice, cantate in premiera, pe canalul meu de YTB! Sunt colinde traditionale, cantate cu tot sufletul si cu toata bucuria! Sper sa le primiti in casele voastre, sa va aduca liniste si impacare sufleteasca, sa va umple inima de emotie si sa va vesteasca cele mai frumoase sarbatori!

Multumesc unei echipe de oameni minunati si profesionisti care au facut posibil acest colaj: Compozitor si orchestrator: Razvan Mitoceanu, Text: Mihai Pascar, Imprimare si Master voce: Cristian Faur, video Gaby Jianu, hair si make-up Flori Sfetcu Multumesc pentru straiele bucovinene lui Sorin Filip si Marius Petrică Zgâianu Sper din toata inima sa va placa! Va imbratisez cu drag! Ascultati-l!„, şi-a anunţat prezentatoarea fanii pe Facebook.

Citeste si Adi Minune s-a angajat la Glovo? Reacţia unui casier de la McDonald’s când artistul a venit să ia o comandă

Mirela Vaida a cântat în două trupe etno

Înainte de a debuta în televiziune, Mirela Vaida a cunoscut succesul în industria muzicală din România. În 2003, i s-a ivit oportunitatea de a cânta în trupa etno Ho-Ra. Rocsana Marcu decisese să se retragă din trupă şi să se dedice unui proiect de televiziune. Astfel, pentru ocuparea locului vacant, au fost organizate preselecţii care au fost câştigate de Mirela Vaida.

După Ho-Ra, a urmat D’Or, o altă trupă etno.

Debutul în televiziunea naţională a avut loc în 2004. Mirelei i se oferise şansa să prezinte un matinal alături de Cosmin Seleși.

Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie.

Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, mărturisea Mirela Vaida într-un interviu mai vechi.

Citeste si Laura Cosoi, mesaj pe pagina lui Smiley: „Nu ştiu dacă mai apuc să-l mângâi”. Fanii au reacţionat imediat