Mirela Vaida, față în față cu complicea atacatoarei. ”Tu te gândești la trauma prin care trec eu?” VIDEO

Mirela Vaida a decis să stea față în față cu Lămâia Stănescu, complicea femeii care a atacat-o în platoul emisiunii "Acces Dircet" și care, totodată, i-a adus noi amenințări.

16 apr. 2021, 20:42
Mirela Vaida, față în față cu complicea atacatoarei. ”Tu te gândești la trauma prin care trec eu?” VIDEO

Mirela Vaida, față în față cu complicea atacatoarei. Lămâia Stănescu, prietena atacatoarei de la „Acces Direct”, a amenințat-o pe Mirela Vaida, iar prezentatoarea TV a decis să o confrunte și să stea față în față cu ea.

Mirela Vaida, față în față cu complicea atacatoarei

Lămâia Stănescu a declarat că are un plan împotriva Mirelei Vaida, căreia îi vrea răul. Vedeta a decis să stea de vorbă cu ea, încercând să afle cât mai multe despre episodul dramatic în care a fost implicată, în urmă cu o lună.

Mirela Vaida, ameninţată din nou: „Mi-a zis că vrea să mă vadă în scaun cu rotile”

”Lămâia, spune-mi, te rog, cine v-a spus vouă că eu v-am furat banii? Ne-am întâlnit noi vreodată? Vreau să știi că nu am să vă datorez vouă niciun ban. Cine v-a spus vouă lucrul acesta să știți că v-a mințit. Dacă pot să te ajut, eu pot să te ajut cu o mică sumă de bani, dar eu nu am să-ți datorez ție sute de milioane. Vreau să te liniștești, eu nu ți-am vrut niciodată răul. Eu am acasă trei copii, eu îmi văd de familia mea și vin la muncă cum face tot omul. Gândește-te că eu era să rămân cu sechele fizice pe viață. Tu te gândești la trauma prin care trec eu? Dimineață ai spus că vrei să mă vezi în scaun cu rotile. Eu zic să sunăm la Poliție, că mă simt mai liniștită dacă cineva competent o anchetează. Dacă este cineva în spatele vostru este mai bine să spui. Eu te-am iertat și vreau să știi că eu nu îți sunt dușman”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida, noi detalii cutremurătoare despre momentul în care a fost atacată. „A fost înainte de accidentul ăla!”

Lămâia Stănescu  s-a răzgândit cu privire la amenințările transmise în urmă cu doar câteva ore și a decis să-i ceară iertare Mirelei Vaida. „Vreau să vă cer iertare. Vă rog frumos să mă iertați, că nu vă cunosc și nu mai fac așa. Am spus așa la nervi. Antoanela a spus prima dată asta. A spus că eu din păcate știu ce îi fac Mirelei Vaida, îi fac figura. Eu nu i-am spus nimic. Eu nu cred că ne-ați furat banii. Eu nu cu dumneavoastră am avut treabă, ci cu doamna Simona Gherghe. Din păcate nu eu v-am aruncat cu bolovanul”, a spus Lămâia Stănescu. Întrebată despre cine este persoana care a sunat-o cu o săptămână înainte de atac, Lămâia Stănescu a declarat că aceasta este o fostă prietenă, dar despre care nu are ce declarații să facă, pentru că nu mai păstrează legătura cu ea: „Veronica m-a sunat cu număr ascuns cu o săptămână înainte. Ea este din Iași. Nu mai am numărul ei, l-am șters, pentru că m-a înjurat, pentru că nu am mai fost la Iași. Am cunoscut-o la biserică, ea este la spitalul Pașcani”.


loading...
Partenerii noștri