Mirela Vaida, ameninţată din nou: „Mi-a zis că vrea să mă vadă în scaun cu rotile”

Mirela Vaida a fost ameninţată din nou, asta după ce a fost atacată în direct de o femeie, care a intrat în platou şi a încercat să o lovească cu un bolovan. De această dată, complicea agresoarei a fost cea care i-a zis prezentatoarei că vrea să o vadă în scaun cu rotile.

15 apr. 2021, 08:36
Mirela Vaida, ameninţată din nou: „Mi-a zis că vrea să mă vadă în scaun cu rotile”
Mirela Vaida a fost ameninţată din nou, asta după ce a fost atacată în direct de o femeie

Mirela Vaida

, ameninţată din nou. „Sunt detalii pe care nu pot să le fac publice, dar sunt scrise negru pe alb. Aceste femei au primit nişte telefoane de la cineva înainte să ajungă la sediu.

Au fost puse de cineva, nu ştim de către cine momentan. Dar ele au spus asta! Suntem acuzaţi că complicam ancheta, că nu vă lăsăm să vă faceţi treaba… Vă lăsăm, dar nu pot să aştept să îmi dea cineva cu bolovanul în cap când plec acasă!

Vă rog să vă faceţi treaba! Procurorii trebuie să facă asta, v-am dat-o pe făraş! Trăim într-un stat indolent. Nu se poate aşa ceva. E tot pe aici cea care mă ameninţă, v-o dăm din nou, ce faceţi cu ea, dragi procurori?”, a spus vedeta la Acces Direct.

Mirela Vaida, ameninţată din nou

Mirela Vaida a reuşită să vorbească cu complicea femeii, Lămâia Stănescu, care a atacat-o, asta după ce a fost ameninţată din nou, spunându-i că vrea să o „vadă în scaun cu rotile”.  Însoțită de avocat și de mai mulți reporteri, Mirela Vaida a mers să discute cu Lămâia Stănescu.

Citeşte şi: Mirela Vaida, noi detalii cutremurătoare despre momentul în care a fost atacată. „A fost înainte de accidentul ăla!”

Lămâia, spune-mi, te rog, cine v-a spus vouă că eu v-am furat banii? Ne-am întâlnit noi vreodată? Vreau să știi că nu am să vă datorez vouă niciun ban.

Cine v-a spus vouă lucrul acesta să știți că v-a mințit. Dacă pot să te ajut, eu pot să te ajut cu o mică sumă de bani, dar eu nu am să-ți datorez ție sute de milioane. Vreau să te liniștești, eu nu ți-am vrut niciodată răul. Eu am acasă trei copii, eu îmi văd de familia mea și vin la muncă cum face tot omul.

Gândește-te că eu era să rămân cu sechele fizice pe viață. Tu te gândești la trauma prin care trec eu? Dimineață ai spus că vrei să mă vezi în scaun cu rotile. Eu zic să sunăm la Poliție, că mă simt mai liniștită dacă cineva competent o anchetează. Dacă este cineva în spatele vostru este mai bine să spui. Eu te-am iertat și vreau să știi că eu nu îți sunt dușman”, i-a transmis Mirela Vaida.

Femeia a izbucnit în lacrimi și și-a cerut iertare. „Vreau să vă cer iertare. Vă rog frumos să mă iertați, că nu vă cunosc și nu mai fac așa. Am spus așa la nervi. Antoanela a spus prima dată asta. A spus că eu din păcate știu ce îi fac Mirelei Vaida, îi fac figura. Eu nu i-am spus nimic. Eu nu cred că ne-ați furat banii. Eu nu cu dumneavoastră am avut treabă, ci cu doamna Simona Gherghe. Din păcate nu eu v-am aruncat cu bolovanul”, a spus femeia.